Η Opel ξεκινά τη διαδικασία των παραγγελιοληψιών για το μοντέλο της Insignia Country Tourer.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Opel ξεκινά τη διαδικασία των παραγγελιοληψιών για το μοντέλο της Insignia Country Tourer.

Ξεκίνησαν οι παραγγελίες του Insignia Country Tourer

2.548 Επισκέψεις στο άρθρο (6/7/2017)

Λίγο πριν το φθινοπωρινό λανσάρισμα του νέου Insignia Country Tourer, της Crossover wagon εκδοχής του Insignia Grand Sport, η Opel προχωρά στην έναρξη των παραγγελιοληψιών.

Το νέο Opel Insignia Country Tourer θα κάνει την πρεμιέρα του στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, το οποίο θα ανοίξει τις πύλες του στις 12 Σεπτεμβρίου και αμέσως μετά αναμένεται στις εκθέσεις των Διανομέων. Ωστόσο, η παραγγελιοληψία για το υπερυψωμένο Tourer μοντέλο με το προαιρετικό, έξυπνο σύστημα τετρακίνησης με έλεγχο κατανομής ροπής (torque vectoring) ξεκίνησε ήδη.

Στο πεδίο της εξωτερικής σχεδίασης το γερμανικό οικογενειακό μοντέλο αντλεί στοιχεία από το Monza concept.

Στο πεδίο της εξωτερικής σχεδίασης το γερμανικό οικογενειακό μοντέλο αντλεί στοιχεία από το Monza concept.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το νέο Crossover μοντέλο της γερμανικής φίρμας διατίθεται με μεγάλη ποικιλία προηγμένων τεχνολογιών και συστημάτων υποστήριξης, ενώ προεξάρχον χαρακτηριστικό της εξωτερικής εμφάνισης είναι τα ανάγλυφα μαύρα προστατευτικά που το κοσμούν περιμετρικά, αλλά και η μεγαλύτερη κατά 25 χλστ. απόσταση από το έδαφος σε σχέση με το Insignia Grand Tourer.
 

Ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει το υπερσύγχρονο premium πλαίσιο FlexRide, Σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε ανηφόρα (Hill Start Assist), εμπρός κάμερα Opel Eye που περιλαμβάνει Σύστημα Αναγνώρισης Επικείμενης Σύγκρουσης (Forward Collision Alert) με Ανίχνευση Πεζού (Pedestrian Detection) και Αυτόματο Φρενάρισμα Έκτακτης Ανάγκης (Automatic Emergency Braking), Σύστημα Αναγνώρισης Παρέκκλισης από τη Λωρίδα Κυκλοφορίας (Lane Departure Warning) και Σύστημα Διατήρησης Λωρίδας Κυκλοφορίας (Lane Keep Assist) με αυτόματη διόρθωση διεύθυνσης, Ένδειξη Απόστασης από το Προπορευόμενο Όχημα (Following Distance Indication), Υποστήριξη Μεγάλης Σκάλας Φώτων (High Beam Assist) και αυτόματη ενεργοποίηση μεσαίας σκάλας με αναγνώριση τούνελ. 
 
Το νέο Insignia Grand Sport βασίζεται στην πλατφόρμα Global Epsilon της GM και έχει αυξημένο μεταξόνιο κατά 92 χλστ., προσφέροντας έτσι μεγαλύτερη ευρυχωρία στην καμπίνα, αλλά και περισσότερο χώρο αποσκευών. Ο οποίος χώρος αποσκευών με ριγμένα τα καθίσματα είναι 1.665 λτ., 130 λτ. περισσότερα από την προηγούμενη γενιά ενώ σε περίπτωση που δε φτάσει, η οροφή μπορεί να μεταφέρει 100 κιλά επιπλέον.

Όσον αφορά στη γκάμα των μηχανικών συνόλων θα απαρτίζεται δύο κινητήρες βεζνίνης και δύο diesel. Βάση στους κινητήρες βενζίνης θα είναι ο 1.500άρης turbo βενζινοκινητήρας απόδοσης 165 ίππων, ο οποίος θα συνδυάζεται με 6άρι μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο, με επόμενη επιλογή τον 2-λιτρο turbo κινητήρα με ισχύ 280 ίππων, που θα ολοκληρώνεται με το νέο οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο και προηγμένο σύστημα τετρακίνησης Twinster. Στα diesel η γκάμα περιλαμβάνει τον turbo diesel χωρητικότητας 2,0 λτ. με απόδοση 170 ίππων και επιλογή μεταξύ μηχανικού κιβωτίου 6 σχέσεων και αυτόματου με 8 σχέσεις. Ένας ακόμα ισχυρότερος κινητήρας diesel θα προστεθεί στη γκάμα στο άμεσο μέλλον.

Τέλος, υπενθυμίζουμε πως η γερμανική φίρμα θα διαθέτει το μοντέλο της με το πρόγραμμα Opel Exclusive, το οποίο σημαίνει πως στο μέλλον, οι πελάτες θα μπορούν να επιλέξουν από μία μεγαλύτερη γκάμα χρωμάτων και από μία αποκλειστική συλλογή Exclusive. Οι τιμές του μοντέλου δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα, ωστόσο δεν αναμένεται να διαφοροποιηθούν σε μεγάλο βαθμό από το απερχόμενο μοντέλο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ETRANSIT VS ESPRINTER
OPEL