Ανανεωμένο Opel Corsa: Ήπια υβριδικό & με νέο πρόσωπο
13 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ανανεωμένο Opel Corsa: Ήπια υβριδικό & με νέο πρόσωπο

6.751 Επισκέψεις στο άρθρο (24/5/2023)

Η Opel φρέσκαρε την εξωτερική σχεδίαση του Corsa, το αναβάθμισε με νέες οθόνες και τεχνολογία και θα το προσφέρει πλέον, για πρώτη φορά, με ήπια υβριδικούς κινητήρες ισχύος έως 136 ίππων.

Αυτό είναι το ανανεωμένο Opel Corsa

Στην παρουσίαση του ανανεωμένου Corsa προχώρησε η Opel, με τον εκπρόσωπο της γερμανικής εταιρείας στη μικρή κατηγορία να λαμβάνει το νέο πρόσωπο Vizor της φίρμας, περισσότερη τεχνολογία και εξηλεκτρισμένα κινητήρια σύνολα.

«Το Opel Corsa είναι best seller για περισσότερα από 40 χρόνια. Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν επίσης το μικρό αυτοκίνητο με τις περισσότερες πωλήσεις στη Γερμανία και το 2021 το αυτοκίνητο με τις περισσότερες πωλήσεις συνολικά στο Ηνωμένο Βασίλειο. Για εμάς, αυτή η επιτυχία είναι μια επιβεβαίωση της δουλειάς μας και παρέχει πρόσθετο κίνητρο για να πάμε ακόμα καλύτερα στο μέλλον. Με την σχεδίασή του, τις τεχνολογίες αιχμής από υψηλότερες κατηγορίες και τη νέα υβριδική τεχνολογία θέλουμε να εμπνεύσουμε τους πελάτες και να τους δείξουμε τι μπορούν να περιμένουν από ένα μικρό αυτοκίνητο σήμερα», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Opel. Florian Huettl.

Συνέχεια του άρθρου >>>
DEH PASXA
KIA