Μινιμάλ και πολυτελές το εσωτερικό του ηλεκτρικού Jeep Wagoneer S
2 Φωτογραφίες »

Μινιμάλ και πολυτελές το εσωτερικό του ηλεκτρικού Jeep Wagoneer S

1.946 Επισκέψεις στο άρθρο (31/1/2024)

- Θα λανσαριστεί το 2025
- Θα είναι το πρώτο ηλεκτρικό της Jeep που θα κυκλοφορεί παγκοσμίως
- Έως και τέσσερις οθόνες, χωρίς φυσικά κουμπιά
- Πανοραμική ηλιοροφή και επιλογή ηχοσύστημα της McIntosh

Θα λανσαριστεί το 2025

Το αποκλειστικά ηλεκτρικό Jeep Wagoneer S πλησιάζει την ημέρα παραγωγής και την επικείμενη κυκλοφορία του, το 2025. Σήμερα η εταιρία δημοσίευσε μια φωτογραφία του σχεδιασμού της καμπίνας του επερχόμενου μοντέλου. Η αισθητική μοιάζει πως είναι υψηλού επιπέδου και φαίνεται πως υπάρχουν ορισμένα στοιχεία που πρώτη φορά βλέπουμε σε αυτοκίνητο της Jeep.

Θα είναι το πρώτο ηλεκτρικό της Jeep που θα κυκλοφορεί παγκοσμίως

Για όσους δεν έχουν ακολουθήσει στενά την πορεία του συγκεκριμένου μοντέλου, θυμίζουμε πως το Wagoneer S θα είναι το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της Jeep που θα κυκλοφορήσει σε παγκόσμιο επίπεδο. Παρότι θα υπάρχουν διαφορετικές εκδόσεις, αυτή με τις υψηλότερες επιδόσεις θα μπορεί να προσφέρει έως και 608 ίππους, αγγίζοντας τα 100 χλμ/ώρα από το σημείο εκκίνησης σε μόλις 3,5 δευτερόλεπτα. 


Το εσωτερικό του επερχόμενου Jeep Wagoneer S.
2 Φωτογραφίες »

Το εσωτερικό του επερχόμενου Jeep Wagoneer S.

Έως και τέσσερις οθόνες, χωρίς φυσικά κουμπιά

Πάμε τώρα στο εσωτερικό του Wagoneer S. Η Jeep διαφημίζει την άρτια ενσωμάτωση της τεχνολογίας στο ταμπλό του μοντέλου της. Θα έρχεται με έως και τέσσερις διαφορετικές οθόνες, ταξινομημένες στον χώρο όπως και στο σημερινό Grand Wagoneer. Από την φωτογραφία, φαίνεται σαν να μην υπάρχει αφήσει ούτε ένα φυσικό κουμπί στο ταμπλό του μοντέλου της. Αν αυτό είναι ακριβές, τότε θα είναι η πρώτη φορά που η Jeep κάνει κάτι τέτοιο.

Μια νέα και μοναδική λεπτομέρεια είναι η LED λωρίδα φωτισμού που ακολουθεί τις κάτω καμπύλες του ταμπλό. Η κεντρική κονσόλα έρχεται, επίσης, με μια σειρά διαφορών. Το κουμπί εκκίνησης και κάποια χειριστήρια βρίσκονται στην αριστερή πλευρά  του, ενώ δεξιά βρίσκονται πλέον θήκες για ποτήρια. Η κονσόλα φαίνεται να είναι επενδυμένη με μαύρο δέρμα.

Πανοραμική ηλιοροφή και επιλογή ηχοσύστημα της McIntosh

Η Jeep ανέφερε μεταξύ άλλων ακόμη ότι οι επιβάτες θα απολαμβάνουν μια πανοραμική ηλιοροφή και θα έχουν την δυνατότητα να εξοπλίσουν το νέο τους όχημα με ηχοσύστημα McIntosh, αποτελούμενο από 19 διαφορετικά ηχεία.

test center
SEAT