Νέο Audi A4 Avant: To τελευταίο «θερμικό» Α4 Avant έρχεται το 2025
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέο Audi A4 Avant: To τελευταίο «θερμικό» Α4 Avant έρχεται το 2025

3.781 Επισκέψεις στο άρθρο (2/6/2022)

Το ρωσικό σάιτ kolesa.ru μας δίνει μια πρώτη γεύση για το πως θα μοιάζει το νέο Audi A4 Avant που πρόκειται να έρθει σε λίγα χρόνια.

Ιδού πως θα μοιάζει

Mε τις εταιρείες να παρουσιάζουν το ένα crossover μετά το άλλο, είναι ευχάριστο να μαθαίνουμε πως η Audi έχει στα σκαριά το νέας γενιάς A4 Avant. To γερμανικό premium wagon έχει ήδη συλληφθεί να δοκιμάζεται στους δημόσιους δρόμους και η ψηφιακή φωτογραφία του kolesa.ru μας δίνει μια ιδέα για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το μοντέλο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πιο σύγχρονο σε σχεδίαση

Το Α4 Αvant πρόκειται να υιοθετήσει την γνωστή σχεδιαστική γλώσσα της γερμανικής μάρκας, κάτι που σημαίνει πως δεν πρέπει να περιμένουμε μεγάλες διαφορές σε σχέση με την τωρινή γενιά. Η Audi θα προσπαθήσει να κάνει το wagon πιο σύγχρονο και κοφτερό διαφοροποιώντας την σχεδίαση της γρίλιας και κάνοντας πιο αιχμηρά τα φωτιστικά σώματα, ενώ πίσω, περιμένουμε πως τα φώτα θα ενώνονται μεταξύ τους μέσω μιας λεπτής γραμμής, όπως έχουμε δει να συμβαίνει σε πολλά καινούρια μοντέλα.

Το τελευταίο θερμικό A4 Avant

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το επόμενο A4 Avant θα είναι το τελευταίο που θα προσφερθεί με κινητήρες βενζίνης και diesel, με τους πρώτους μάλιστα να θεωρείται σίγουρο πως θα συνδυάζονται με ήπια υβριδική τεχνολογία. Στην κορυφή της γκάμας θα υπάρχει μια Plug-in υβριδική έκδοση με μεγάλη μπαταρία, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση που θα βασίζεται πάνω στην PPE πλατφόρμα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
moto