Οκτώ προτάσεις στην αγορά που πρέπει να γνωρίζεις

Οκτώ προτάσεις στην αγορά που πρέπει να γνωρίζεις

3.048 Επισκέψεις στο άρθρο (10/12/2021)

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά οκτώ διαφορετικές αγοραστικές περιπτώσεις είναι έτοιμες να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των Ελλήνων αγοραστών.

Πολλές είναι οι ενδιαφέρουσες αγοραστικές περιπτώσεις/προσφορές που υπάρχουν αυτό το διάστημα από τις μάρκες στην ελληνική αγορά, δημιουργώντας έτσι μία ευρεία γκάμα μοντέλων διαφορετικών κατηγοριών, που θα καλύψουν τις ανάγκες του αγοραστικού κοινού.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

Peugeot: Εγγύηση τιμής και 208 από 15.000 ευρώ

Η Peugeot διατηρεί ενεργή στην ελληνική αγορά τη δυνατότητα εγγύησης της τιμής. Με αυτή η ελληνική αντιπροσωπεία εξασφαλίζει ότι οι πελάτες της μάρκας που προβαίνουν σε παραγγελία θα παίρνουν μία τελική, «κλειδωμένη τιμή» που θα είναι προστατευμένη. Η «εγγύηση τιμής» ισχύει σε όλη την Ελλάδα και αφορά σε όλη την γκάμα των επιβατικών και επαγγελματικών μοντέλων. Παράλληλα η γαλλική εταιρεία αυτό το μήνα τρέχει για το μικρό 208 προωθητική ενέργεια μέσω της οποίας η τιμή του ορίζεται από τις 15.000 ευρώ. Το Peugeto 208 εξοπλίζεται από τον πολυβραβευμένο βενζινοκινητήρα 1,2 λτρ. PureTech (75, 100 και 130 ίππους), όσο και με τον πετρελαιοκινητήρα 1,5 λτρ. BlueHDi (100 ίππους), σε συνδυασμό με χειροκίνητο και αυτόματο κιβώτιο. Παρούσα είναι και η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση e-208.
 

Mercedes: Δωρεάν φόρτιση αξίας 150 ευρώ

Από τη μεριά της η Mercedes καλεί το ελληνικό κοινό να επεξεργαστεί την ηλεκτρική της γκάμα που χαρακτηρίζεται από τα EQ μοντέλα της και συγκεκριμένα τις EQA, EQB, EQC, EQE και EQS. Παράλληλα μια σειρά από υπηρεσίες και προνόμια έχουν σχεδιαστεί, σε συνεργασία με πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας. Μία από αυτές είναι η πρόσβαση που παρέχει η γερμανική μάρκα σε δημόσιο δίκτυο φορτιστών, μέσω της ψηφιακής υπηρεσίας Mercedes me Charge που συνοδεύεται από μια δωροεπιταγή αξίας 150 ευρώ για πολλαπλή φόρτιση. Στο δίκτυο δημόσιας φόρτισης του Mercedes me Charge συμπεριλαμβάνονται 79 σταθμοί φόρτισης στην Ελλάδα και περισσότεροι από 175.000 σταθμούς σε όλη την Ευρώπη, με τον αριθμό τους να αυξάνεται συνεχώς. Επιπλέον με το πρόγραμμα Drive Green Welcome επιδοτείται έως 1.500 ευρώ η απόκτηση προσωπικού έξυπνου οικιακού φορτιστή Wallbox. Παράλληλα με το πρόγραμμα Drive Green Electricity η Mercedes προσφέρει δωρεάν ηλεκτρική ενέργεια κάθε μήνα, για τη φόρτιση ηλεκτρικού ή plug-in υβριδικού οχήματος, μέσα από το οικιακό Πρόγραμμα Παροχής ηλεκτρικού ρεύματος της Elpedison.
 

Ford: Nέο Kuga Plug-in Hybrid, με προστασία τιμής και επιτόκιο 1,99%

To Kuga συνεχίζει να αποτελεί ένα από τα κορυφαία σε πωλήσεις οικογενειακά SUV, έχοντας μάλιστα και Plug-in υβριδική έκδοση που φιγουράρει στην προτίμηση του κοινού. Πλέον το C-SUV της Ford είναι ακόμα πιο προσιτό μέσω προγράμματος το οποίο επιτρέπει άμεσο κλείσιμο παραγγελίας με προστασία τιμής και προνομιακό επιτόκιο από 1,99%, το οποίο διατίθεται μέσα από το Επίσημο Δίκτυο της Ford. Μάλιστα η μάρκα παρέχει στους πελάτες της τη δυνατότητα να κλείσουν το μοντέλο της αρεσκείας τους με λίγα μόνο «κλικ» από την άνεση και ασφάλεια του σπιτιού τους, κάνοντας χρήση του Ford Marketplace. Μέσω της συγκεκριμένης πλατφόρμας μπορούν επίσης να ρυθμίσουν τον τρόπο πληρωμής με μετρητά ή μέσω των ευέλικτων χρηματοδοτικών προγραμμάτων Ford Finance και να επιλέξουν τον Επίσημο Έμπορο Ford που τους εξυπηρετεί. Συνέχεια του άρθρου >>>
BRIDGESTONE TURANZA 6
test center