3 φωτογραφίες »

Ψηφιακή πρόταση για το ανανεωμένο VW Polo.

Πιο σπορτίφ το ανανεωμένο VW Polo

32.299 Επισκέψεις στο άρθρο (28/12/2020)

Mε μεγαλύτερους αεραγωγούς και νέας σχεδίασης φωτιστικά σώματα θα έρθει στην αγορά το ανανεωμένο Polo μέσα στο 2021. Πώς σας φαίνεται;


To έκτης γενιάς Volkswagen Polo έχει ήδη συμπληρώσει τρία χρόνια ζωής από τότε που παρουσιάστηκε το καλοκαίρι του 2017 και πλέον οι φήμες οργιάζουν για το ότι η εταιρεία ετοιμάζεται να προσφέρει ένα καλό φρεσκάρισμα στον εκπρόσωπο της στη δημοφιλή κατηγορία των μικρών για να ανταποκριθεί στον μεγάλο ανταγωνισμό που περιλαμβάνει πλέον τα νέα Peugeot 208, Τοyota Yaris, Opel Corsa αλλά και πολλά ακόμη μοντέλα.

Το ψηφιακό σχέδιο για το ανανεωμένο Polo που έχουμε στην διάθεσή μας προβλέπει πως η Volkswagen θα προσφέρει στο αυτοκίνητο ελαφρώς διαφορετικά εμπρός φωτιστικά σώματα με νέα LED γραφικά. Ανάμεσά τους, η γρίλια θα αλλάξει σε μικρό βαθμό θυμίζοντας περισσότερο εκείνη του νέου Golf, αφού θα υιοθετήσει μια λωρίδα από χρώμιο στο πάνω της μέρος ενώ πιο χαμηλά, πιθανό είναι να δούμε ένα πιο σπορτίφ και επιθετικό προφυλακτήρα με αρκετά μεγαλύτερους αεραγωγούς.

Επιπλέον, η VW είναι πολύ πιθανόν να προσφέρει στο ανανεωμένο Polo μια σειρά από νέα σχέδια για τις ζάντες αλλά και πιο πλούσια σε επιλογές παλέτα χρωμάτων για το αμάξωμά του. Όσον αφορά στο πίσω μέρος, τα φώτα δεν αναμένεται να αλλάξουν σχήμα, αν και δεν αποκλείεται να υπάρχουν αλλαγές στη διάταξη και το ντιζάιν στο εσωτερικό του, ενώ παράλληλα φημολογείται πως θα υπάρξουν αλλαγές στον προφυλακτήρα και τον πίσω διαχύτη.

Στο κομμάτι των κινητήριων συνόλων, είναι πιθανό να προστεθούν μία ή και περισσότερες ήπια υβριδικές εκδόσεις με βάση των 1.500άρη TSI κινητήρα των 150 ίππων αλλά το ενδεχόμενο διάθεσης κάποιας αμιγώς ηλεκτρικής έκδοσης είναι απίθανο, αφού η μάρκα διαθέτει την αμιγώς ηλεκτρική οικογένεια μοντέλων ID για αυτή τη δουλειά. Φυσικά, θα συνεχίσει να προσφέρεται επίσης σε βενζίνη, diesel αλλά και σε έκδοση με φυσικό αέριο.

Τo ανανεωμένο VW Polo λέγεται πως θα ξεκινήσει σύντομα να κάνει τις δοκιμές του στους δημόσιους δρόμους καθώς αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στο 2021.

Mercedes
test center