4 φωτογραφίες »

Rally Kροατίας: Θριαμβευτής στο νήμα ο Sebastien Ogier

2.714 Επισκέψεις στο άρθρο (25/4/2021)

O Sebastian Οgier έχασε την πρωτοπορία όταν συγκρούστηκε με ένα Ι.Χ(δείτε το video) αλλά κατάφερε τελικά να πάρει τη νίκη, η οποία τον φέρνει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας των Οδηγών με διαφορά 8 πόντων από τον δεύτερο Neuville!

Τη νίκη μέσα από τα χέρια του Elfyn Evans πήρε ο Sebastien Οgier στο τρίτο γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Rally που έλαβε χώρα στην Κροατία.

Ο Γάλλος ξεκίνησε την τρίτη μέρα του αγώνα από την πρώτη θέση, ωστόσο το πρωί, συγκρούστηκε με επιβατικό αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να προκληθεί ζημιά στη δεξιά πλευρά του Toyota Yaris και να χάσει την πρωτοπορία από τον Elfyn Evans, που με το δεύτερο Yaris, που πέτυχε πολύ γρήγορα περάσματα στις πρώτες ειδικές της ημέρας.


Ο Evans ξεκίνησε το Power Stage με 3,9 δευτερόλεπτα αλλά ο Οgier ήταν εκπληκτικός και κατάφερε να προσπεράσει τον Evans και να τον αφήσει πίσω του 0,6 δευτερόλεπτα. Ο Bρετανός μπορεί να έχασε τη νίκη αλλά κράτησε εύκολα τον Thierry Neuville με Hyundai i20 στην τρίτη θέση, με την διαφορά τους να σταματά στα 7,5 δευτερόλεπτα. Χάρη σε αυτά τα αποτελέσματα, ο Ogier ανεβαίνει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας των Οδηγών, αφού ο Rovanpera δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει καν την πρώτη μέρα του αγώνα.

Ο Οgier χάρη στην τρομερή του επίδοση στο Power Stage πήρε 5 πόντους σε bonus, o Βreen με i20 τερμάτισε δεύτερος και πήρε τέσσερις, ο Neuville βρέθηκε στην τρίτη θέση, ο Evans πήρε δύο πόντους ενώ ο Tanak πήρε τον τελευταίο πόντο.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Toyota
moto