" />
  • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η αποκλειστική κατασκοπευτική, ηλεκτρονικά επεξεργασμένη φωτογραφία που εξασφαλίσαμε αποκαλύπτει την πιθανή τελική εικόνα του νέου Opel Corsa, το οποίο θα λανσαριστεί ως το 2018.

Tο αμάξωμα του νέου Opel Corsa θα αποκτήσει πιο στρογγυλεμένες γραμμές -για λόγους αεροδυναμικής- σε σχέση με την εικονιζόμενη υπάρχουσα γενιά, ενώ θα βασίζεται και σε μια νέα πλατφόρμα της GM.

Σε νέα πλατφόρμα το νέο Opel Corsa

Διαβάστηκε από 11928 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/11/2013

Το 5ης γενιάς Opel Corsa θα λανσαριστεί μέχρι το 2018 και θα «πατά» σε νέα πλατφόρμα της GM, ενώ από μια αποκλειστική κατασκοπευτική, ηλεκτρονικά επεξεργασμένη εικόνα βλέπουμε ότι θα διαθέτει πιο δυναμικό σχεδιασμό.

 
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η GM φέρεται να αποφάσισε ότι το νέο Corsa δεν θα μοιραστεί την ίδια πλατφόρμα με τον γαλλικό όμιλο PSA (Peugeot-Citroen), όπως αρχικά είχε συμφωνηθεί, αλλά θέλει να το κατασκευάσει εντελώς μόνη της. Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η GM θα χρησιμοποιήσει μια καινούργια δική της πλατφόρμα, με την κωδική ονομασία G2XX, στην οποία θα βασιστούν πιθανότατα και τα επόμενα Chevrolet Aveo και Opel Mokka. Μάλιστα στόχος της εταιρείας είναι το νέο μοντέλο να κυκλοφορήσει το αργότερο μέχρι το 2018.

Παράλληλα, από μία αποκλειστική κατασκοπευτική, ηλεκτρονικά επεξεργασμένη φωτογραφία που εξασφαλίσαμε, διαπιστώνουμε ότι το μικρό γερμανικό μοντέλο θα διαθέτει μια ολοκαίνουργια μεγάλη μάσκα μπροστά, μεγάλα φωτιστικά σώματα σε σχήμα μπούμερανγκ, που φιλοξενούν λαμπτήρες LED, αλλά και έναν νέο προφυλακτήρα με μεγάλη εισαγωγή και κάθετες θέσεις για τους προβολείς ομίχλης. Επιπλέον, το αμάξωμα έχει αποκτήσει πιο στρογγυλεμένες γραμμές, ενώ το παρμπρίζ φαίνεται πιο κεκλιμένο, για λόγους αεροδυναμικής, σε σχέση με την υπάρχουσα γενιά.

Tags: OPEL CORSA