4 φωτογραφίες »

Το μοντέλο έχει ως βάση του το Tesla Model S και ονομάζεται Coleman Milne BINZ.E.

Tesla Model S τώρα και... νεκροφόρα

2.809 Επισκέψεις στο άρθρο (24/8/2020)

Μία ακόμα έκδοση του Tesla Model S έκανε την εμφάνισή της, ωστόσο ελάχιστοι στον κόσμο θα είναι αυτοί που θα στραφούν στην αγορά της. Ναι, σωστά έχετε καταλάβει Tesla Model S τώρα και σε νεκροφόρα!

Η νεκροφόρα που βλέπετε δεν αποτελεί προϊόν της Tesla αλλά αποτέλεσμα μίας συνεργασίας της εταιρείας Coleman Milne με έδρα το Μπόλτον του Ηνωμένου Βασιλείου και της γερμανικής εταιρείας BINZ International. Αμφότερες δραστηριοποιούνται στον τομέα των νεκροφόρων κατασκευάζοντας και πουλώντας οχήματα.
 
Το τελευταίο λοιπόν μοντέλο έχει ως βάση του το Tesla Model S και ονομάζεται Coleman Milne BINZ.E. Φυσικά για να φτάσουν στο τελικό αποτέλεσμα οι μηχανικοί προχώρησαν στην επέκταση του πίσω μέρους για να χωράει το φέρετρο, ενώ σε υψηλότερη θέση βρίσκεται και η οροφή. Φυσικά επιμηκυμένο είναι και το μεταξόνιο.
 
Από κει και πέρα το αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα κίνησης τουTesla Model S έχει παραμείνει ακέραιο. Ως εκ τούτου έχουμε μηδενικές εκπομπές ρύπων, ενώ οι κατασκευαστές αναφέρουν αυτονομία κίνησης 354 χιλιομέτρων μέχρι να χρειαστεί ξανά φόρτιση.
 
Αυτοί που ενδιαφέρονται για να κάνουν ένα test drive στο εν λόγω όχημα μπορούν να επικοινωνήσουν με την εταιρεία Coleman Milne, η οποία υποστηρίζει πως το αυτοκίνητο είναι άμεσα διαθέσιμο για δοκιμή. Λογικό ακούγεται αφού φανταζόμαστε πως δε θα έχουν «σπάσει» και τα τηλέφωνα!

Toyota
moto