Aπό αριστερά προς τα δεξιά: Evans, Ogier, Makinen και Rovanpera.

To ρόστερ της Τοyota στο WRC για το 2020

5.363 Επισκέψεις στο άρθρο (28/11/2019)

Αυτή είναι η τριάδα οδηγών που μαζί με τους συνοδηγούς τους θα παλέψουν για το πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν.


Η Toyota Gazoo Racing είναι στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσει τον ερχομό μιας συναρπαστικής τριάδας οδηγών για το 2020. Ο έξι φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Sébastien Ogier, ο έμπειρος Elfyn Evans και ο ανερχόμενος αστέρας Kalle Rovanperä θα οδηγούν για την Τοyota το 2020.

Ο γενικός αρχηγός της oμάδας Τοmmi Makinen δήλωσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τους οδηγούς που έχουμε για την επόμενη σεζόν. Πιστεύω ότι μας παρέχουν μια καλή ισορροπία στην ομάδα μας, καθώς στοχεύουμε σε περισσότερα πρωταθλήματα στο μέλλον. Ξέρουμε πόσο δυνατός είναι ο Sébastien και όλοι ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί του και με τον Julien.».

Ο Ogier είπε για την μεταγραφή του: «Είμαι σίγουρα πολύ ενθουσιασμένος που συμμετέχω σε αυτή την ομάδα. Είναι άλλη μια νέα πρόκληση για μένα και ανυπομονώ για αυτό. Eίμαι συγκλονισμένος που θα αρχίσω να δουλεύω με μια εταιρεία όπως η Toyota καθώς και το παιδικό μου είδωλο, τον Tommi Mäkinen».

 Ο Elfyn Evans σημείωσε: «Aυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που έρχομαι στην ομάδα. Ήρθε στο άθλημα πριν από τρία χρόνια, είναι πολύ επιτυχημένη και ανυπομονώ να αποτελέσω μέρος της. Ο Tommi ήταν πολύ επιτυχημένος ως οδηγός και ξέρει τι χρειάζεται για να πρωταγωνιστήσουμε σε αυτό το επίπεδο.»

Τέλος ο rookie Rovanpera τόνισε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα είμαι στην ομάδα. Νομίζω ότι ο στόχος για κάθε νεαρό οδηγό ράλι είναι να έχει μια θέση σε ένα τέτοιο αυτοκίνητο και τώρα αυτή η ευκαιρία έρχεται για μένα. Ο Tommi με εμπιστεύτηκε ήδη όταν δοκίμασα για πρώτη φορά το αυτοκίνητο πριν από λίγα χρόνια και τώρα είναι πολύ ωραίο να είσαι κανονικό μέλος της ομάδας του.»
 

CORAL GAS PASXA
citroen