Στην εικόνα βλέπετε το μονοθέσιο της Haas από τη σεζόν 2020.

Τότε θα δούμε το μονοθέσιο της Haas για το 2021

2.142 Επισκέψεις στο άρθρο (25/2/2021)

Την ημερομηνία που θα παρουσιάσει επίσημα το νέο της μονοθέσιο για τη Formula 1 αποκάλυψε η Haas, ομάδα στην οποία θα αγωνίζεται ο Mick Schumacher, γιος του «θρύλου» του αγωνίσματος Michael Schumacher.

Με την έναρξη της σεζόν του 2021 στη Formula 1 να πλησιάζει, οι ομάδες που συμμετέχουν στο κορυφαίο πρωτάθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού βρίσκονται σε διαδικασία αποκάλυψης των νέων τους μονοθεσίων. Κάποιες ομάδες έχουν ήδη παρουσιάσει τα μονοθέσιά τους, όπως για παράδειγμα οι Red Bull και Alfa Romeo, ενώ το ίδιο θα πράξουν και οι υπόλοιπες.
 
Μία εξ αυτών είναι και η Haas, η οποία γνωστοποίησε πως θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του νέου της μονοθεσίου στις 4 Μαρτίου. Η είδηση αυτή έγινε γνωστή μέσω σχετικής ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ αναφέρθηκε και το όνομα του αγωνιστικού αυτοκινήτου που θα είναι VF-21.
 
Η Haas ελπίζει πως η σεζόν του 2021 θα είναι καλύτερη από την προηγούμενη όπου τερμάτισε στην ένατη θέση στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών, γράφοντας στο ενεργητικό της μόνο τρεις βαθμούς. Η ομάδα έχει πραγματοποιήσει μια σειρά από αλλαγές πριν από τη νέα σεζόν, συμπεριλαμβανομένης της αντικατάστασης και των δύο οδηγών που είχε πέρυσι.
 
Το ντουέτο του Romain Grosjean και του Kevin Magnussen, έχει αντικατασταθεί από το νεανικό δίδυμο των Nikita Mazepin και Mick Schumacher. Αυτή μάλιστα θα είναι η πρώτη φορά που ο γιός του θρυλικού Michael Schumacher θα ντεμπουτάρει στην F1 με τις φιλοδοξίες όλων γύρο από το νεαρό οδηγό να είναι μεγάλες.

AUTOFIT PASXA
4green