14 φωτογραφίες »

Volkswagen T-Cross: Προηγμένες τεχνολογίες και μέγιστη ασφάλεια

33.276 Επισκέψεις στο άρθρο (31/5/2021)

Ψηλά στις πωλήσεις στην απαιτητική κατηγορία των B-SUV, με καινοτόμες τεχνολογίες IQ.DRIVE, κορυφαίες υπηρεσίες συνδεσιμότητας και προσιτό κόστος από 18.100 ευρώ: ακόμα αναρωτιέστε γιατί πρέπει να επιλέξετε το Volkswagen T-Cross;

Η αγορά «διψάει» για SUV πόλης που συνδυάζουν την αστική ευελιξία με τον περιπετειώδη χαρακτήρα και η Volkswagen καταθέτει την δική της άκρως ενδιαφέρουσα πρόταση. Ο λόγος για το T-Cross, το δημοφιλές μικρό SUV της γερμανικής μάρκας, που την περασμένη χρονιά σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση των πωλήσεων στην κατηγορία του και δικαίως αποτελεί μία top επιλογή ανεξαρτήτως segment.
 
Μοναδικά πολύπλευρο desing μέσα-έξω
Το Volkswagen T-Cross εντυπωσιάζει με την σχεδιαστική του φιλοσοφία, τόσο στο εξωτερικό όσο και το εσωτερικό του. Εξάλλου, πρόκειται για μοντέλο με πολυάριθμες δυνατότητες διαμόρφωσης και μοντέρνες λειτουργίες. Ξεκινώντας από το μυώδες και τετραγωνισμένο αμάξωμα είναι σαφές πως πρόκειται για όχημα με trendy και νεανική παρουσία. Στο πίσω μέρος μάλιστα η φάσα που ενώνει τα φωτιστικά σώματα τονίζει το φάρδος του αυτοκινήτου, ενώ και η αυξημένη απόσταση από το έδαφος δεν περνά απαρατήρητη.
 

Παρατηρώντας το μυώδες και τετραγωνισμένο αμάξωμα είναι σαφές πως πρόκειται για όχημα με trendy και νεανική παρουσία.

Παρατηρώντας το μυώδες και τετραγωνισμένο αμάξωμα είναι σαφές πως πρόκειται για όχημα με trendy και νεανική παρουσία.

Ποιοτικό και όμορφο είναι, από την άλλη πλευρά, το εσωτερικό του με την εύχρηστη και εργονομική οθόνη αφής 8 ιντσών να δεσπόζει στο μάτι. Στα highlights συγκαταλέγεται επίσης το συρόμενο κατά 14 εκατοστά πίσω κάθισμα που ανεβάζει την χωρητικότητα στα 417 λίτρα με όρθια τα καθίσματα, ενώ χάρη στις compact διαστάσεις ικανοποιεί συνολικά με την ευρυχωρία του.
 
Top connectivity by Volkswagen
Ανάμεσα στα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του T-Cross είναι οι κορυφαίες παροχές συνδεσιμότητας, οι οποίες απογειώνουν τις εφαρμογές σας και δημιουργούν ευχάριστο περιβάλλον για τον οδηγό και τους συνεπιβάτες. Πρώτα από όλα, μπορείτε να δημιουργήσετε λογαριασμό χρήστη Volkswagen ID και με τις ψηφιακές υπηρεσίες We Connect και το We Connect App να έχετε ανέσεις και δυνατότητες όπως κλήση βλάβης και προγραμματισμός service, καθώς και πρόσβαση σε σημαντικές πληροφορίες του αυτοκινήτου σας. 
 
Μάλιστα, με το πακέτο We Connect Plus διευρύνετε τον όγκο των πληροφοριών που λαμβάνετε, με πρόσθετες έξυπνες τεχνολογίες online ενημέρωσης για την κίνηση στους δρόμους σε πραγματικό χρόνο και διαδικτυακό ραδιόφωνο. Ασύρματη συνδεσιμότητα με Apple CarPlay™ και Android Auto™ της Google εξασφαλίζει το App-Connect, ενώ προσφέρονται επιπλέον υπηρεσίες Streaming και Internet με ένα ενσωματωμένο WLAN-Hotspot να παρέχει τη δυνατότητα σε έως οκτώ συσκευές να είναι online!

Ανάμεσα στα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του T-Cross είναι οι κορυφαίες παροχές συνδεσιμότητας, οι οποίες απογειώνουν τις εφαρμογές σας και δημιουργούν ευχάριστο περιβάλλον για τον οδηγό και τους συνεπιβάτες.

Ανάμεσα στα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του T-Cross είναι οι κορυφαίες παροχές συνδεσιμότητας, οι οποίες απογειώνουν τις εφαρμογές σας και δημιουργούν ευχάριστο περιβάλλον για τον οδηγό και τους συνεπιβάτες.

 
Άνεση, ασφάλεια και ημι-αυτόνομη οδήγηση με τεχνολογίες IQ.DRIVE
Σύγχρονα και πρωτοποριακά είναι τα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού στο T-Cross. Η Volkswagen εξοπλίζει το μικρό SUV με προηγμένες τεχνολογίες IQ.DRIVE, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη με τα επίπεδα άνεσης και ασφάλειας στις απαιτητικές συνθήκες της καθημερινότητας. Μεταξύ άλλων, το T-Cross παρέχει σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος Front assist με City Emergency Brake, σύστημα αποφυγής πολλαπλών συγκρούσεων Multi-Collision Brake με αυτόματη ενεργοποίηση στα φώτα αλάρμ, δυνατότητα κλήσης έκτακτης ανάγκης eCall, Blind Spot Monitor με Rear Traffic Alert, Adaptive Cruise Control, Lane Assist κ.α..
 
Ουσιαστικά, με τις καινοτόμες τεχνολογίες IQ.DRIVE η Volkswagen προετοιμάζει το έδαφος για την πλήρως αυτόνομη οδήγηση. Μελλοντικά τα αυτοκίνητα της γερμανικής μάρκας θα αποφασίζουν με την δική τους «νοημοσύνη», είτε αναζητώντας θέσεις στάθμευσης χωρίς την βοήθεια του οδηγού, είτε κινούμενα αυτόνομα στον αυτοκινητόδρομο.
 
Τρεις εκδόσεις κινητήρων για κορυφαία οδηγική αίσθηση
Περιορισμένη κατανάλωση και ευχάριστη οδική συμπεριφορά υπόσχονται οι τρεις επιλογές κινητήρων του Volkswagen T-Cross. Οι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο κινητήρες βενζίνης, τον 1,0 TSI (στα 95 και 110 άλογα) και τον ισχυρό 1,5 TSI με 150 ίππους, με τις κορυφαίες εκδόσεις εξ αυτών να συνδυάζονται με αυτόματο κιβώτιο DSG 7 σχέσεων.

Από 18.100 ευρώ με προνόμια Volkswagen MORE for you
Το Volkswagen T-Cross προσφέρεται σε δύο πλούσια εξοπλιστικά πακέτα, Life και Style. Με τιμή εκκίνησης από 18.100 ευρώ έχει όφελος 700 ευρώ, ενώ επωφελείται επιπλέον από τα χρηματοδοτικά προνόμια του προγράμματος Volkswagen MORE for you. Πιο συγκεκριμένα, η αποπληρωμή του γίνεται από 159 ευρώ το μήνα, με 1η δόση 4 μήνες μετά. Εκτός αυτού, το T-Cross καλύπτεται από 4ετή εργοστασιακή εγγύηση, 4 χρόνια service και 6 μήνες ασφάλιση.

PEIRAIOS LEASING
NISSAN