Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε./Δ.Δ.Ε.Ε.Α./Γ.Α.Δ.Α. στην περιοχή της Γλυφάδας, συνελήφθη το βράδυ της 2ας Φεβρουαρίου 2026, ένας 28χρονος αλλοδαπός για διακίνηση ναρκωτικών, χρησιμοποιώντας επιβατικό αυτοκίνητο. Όπως μπορούμε να διακρίνουμε από τις εικόνες που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ. το αυτοκίνητο πρόκειται για ένα Peugeot 108.
Είχε κρύψει τα ναρκωτικά στον κεντρικό αεραγωγό
Οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο της περιπολίας τους, σταμάτησαν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο 28χρονος και μετά από ενδελεχή έρευνα, ανακάλυψαν κρυμμένα στον αεραγωγό του οχήματος:
10 συσκευασίες με 8,7 γραμμάρια κοκαΐνης
52 συσκευασίες με 100 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης
Οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο της περιπολίας τους, σταμάτησαν το όχημα στο οποίο επέβαινε ο 28χρονος.
Γνωστός στις αστυνομικές αρχές ο συλληφθείς
Ο συλληφθείς, που είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για ανάλογα αδικήματα, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Γλυφάδας.