Σοκαριστικό τροχαίο: Οι μπάρες πέρασαν μέσα από το αυτοκίνητο (+video)
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Σοκαριστικό τροχαίο: Οι μπάρες πέρασαν μέσα από το αυτοκίνητο (+video)

6.879 Επισκέψεις στο άρθρο (3/5/2022)

Ένα φρικτό τροχαίο δυστύχημα συνέβη στην Αμφιλοχία λίγο μετά τις 11:20 το πρωί της Τρίτης στο 13ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αμφιλοχίας – Βόνιτσας, κοντά στο χωριό Σπάρτο. Νεκρός ο οδηγός του Ford Focus.

Τα προστατευτικά κιγκλιδώματα διαπέρασαν το Focus

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδουν τοπικά Μέσα της Αιτωλοακαρνανίας, το Ι.Χ. αυτοκίνητο μάρκας Ford Focus εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες, οι οποίες λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης διαπέρασαν τις λαμαρίνες και το παρμπρίζ. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο οδηγός ανασύρθηκε νεκρός από το όχημα, ενώ σημειώνεται πως στο αυτοκίνητο επέβαιναν δύο ακόμη γυναίκες οι οποίες τραυματίστηκαν ελαφρά.

Μεγάλο μερίδιο ευθύνης στις παραδοσιακές, «δύσκαμπτες» προστατευτικές μπάρες του οδικού δικτύου της ελληνικής επικράτειας, που στέρησαν τη ζωή στον άτυχο άνδρα οδηγό καθώς, αντί να απορροφήσουν μέρος των δυνάμεων της πρόσκρουσης, διαπέρασαν το όχημα φέρνοντας τους επιβάτες σε άμεση επαφή με τα σιδερένια προστατευτικά κιγκλιδώματα.

Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο που μαρτυρά πώς τα προστατευτικά κιγκλιδώματα έκαναν ακριβώς το αντίθετο από αυτό που προορίζονται να κάνουν, δηλαδή να παίζουν το ρόλο του «φύλακα άγγελου» που κρατά εντός των ορίων του δρόμου κάποιο όχημα που βρίσκεται εκτός ελέγχου.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

peugeot
skoda