2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στα ίδια λεφτά ποιο Ford ST-Line να πάρω; Focus ή Puma;

68.094 Επισκέψεις στο άρθρο (18/9/2021)

Focus και Puma στην σπορτίφ και πλούσια έκδοση ST-Line προσφέρονται σε παραπλήσια τιμή και κάτω από τις 22.000 ευρώ, ωστόσο το καθένα φέρνει στο τραπέζι διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Από τη στιγμή που τα B-SUV μεγάλωσαν και απέκτησαν περισσότερα χαρακτηριστικά οικογενειακού αυτοκινήτου, αναμενόμενα βρέθηκαν να διεκδικούν μερίδιο από τα κλασσικά 5θυρα χάτσμπακ, με τα οποία άλλωστε έχουν και παραπλήσιες τιμές. Μπορεί να φαίνεται παράδοξο πως μπορείς να συγκρίνεις SUV, με χάτσμπακ, ωστόσο η συντριπτική πλειοψηφία δεν αγοράζει SUV για τις εκτός δρόμου ικανότητές τους, αλλά για άλλα στοιχεία, όπως η αίσθηση της ασφάλειας και το ογκωδέστερο αμάξωμα. Γι αυτό λοιπόν σε αυτές τις γραμμές βάζουμε δίπλα-δίπλα δύο μοντέλα του ίδιου κατασκευαστή, τα Ford Focus και Puma, στην σπορτίφ έκδοση ST-Line για να δούμε ποια είναι αυτά τα σημεία που οι διαφορές είναι εντονότερες. 

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Σχεδίαση: Το Puma είναι πιο ενδιαφέρον 
Το Puma διαθέτει πιο μοντέρνα σχεδίαση –άλλωστε είναι και πιο καινούριο, η οποία του χαρίζει πολύ δυναμική εμφάνιση, κυρίως χάρη στο καμπυλωτό του αμάξωμα των 4,19 μ., με τους τονισμένους θόλους, τη μεγάλη γρίλια της μάσκας και τα ψηλά τοποθετημένα φωτιστικά σώματα. Από την άλλη για το Focus (4,38 μ.) οι σχεδιαστές της Ford επέλεξαν ένα πιο εύπεπτο αποτέλεσμα, τονίζοντας και εδώ το δυναμισμό. Σε αυτή την περίπτωση, το έπραξαν μέσω των αναλογιών του με το μυώδες και πιο μακρύ καπό, τον κοντύτερο εμπρός πρόβολο και την προς τα πίσω τραβηγμένη καμπίνα επιβατών. 

Επόμενη σελίδα

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

home pro
moto