Με εξειδίκευση στα Βαυαρικά μοντέλα!

1097 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/7/2020

Στην BMW Βουδούρης θα βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις για τα αυτοκίνητα BMW! Θα βρείτε σύγχρονες εγκαταστάσεις, εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και εκπαιδευμένο προσωπικό.

 
Πολλές φορές, κάποιος επισκέπτεται ένα συνεργείο επειδή του συστήθηκε από κάποιο φίλο ή γνωστό. Είναι κάτι που βοηθά πολύ στην επιλογή, αρκεί να εμπιστεύεσαι απόλυτα την κρίση του ατόμου το οποίο ρώτησες (και η άποψη του να προχωράει πέρα από την «επιφάνεια»). Τι πρέπει να ψάξεις όμως; Πρέπει να βρεις τεχνογνωσία, σύγχρονο εξοπλισμό, γραπτή εγγύηση και value for money υπηρεσίες & τιμές.

Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, που δημιουργούν  πιστούς πελάτες, θα τα βρείτε στην BMW Βουδούρης.
Η επιχείρηση ξεκίνησε το 1979 και ειδικεύεται στο service των premium μοντέλων της βαυαρικής μάρκας.  Αποτελεί ένα σύγχρονο συνεργείο αυτοκινήτων το οποίο εγγυάται άμεση λύση σε οποιοδήποτε θέμα σχετίζεται με την καλή συντήρηση ή επισκευή του αυτοκινήτου σας.   Καλέστε:2109213363

Η τεχνογνωσία του συνεργείου, ο εξοπλισμός και πάνω απ` όλα η διάθεση για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, το ταξινομεί στα συνεργεία που εμείς θεωρούμε πως προσφέρουν υπηρεσίες 4 αστέρων ! Μάλιστα δεσμεύεται στο να προσφέρει στους πελάτες της υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες. Παράλληλα, στις εγκαταστάσεις του, θα βρείτε εκπαιδευμένο προσωπικό, μηχανικούς με εμπειρία οι οποίοι θα κάνουν το καλύτερο για σας. Η πολύχρονη πείρα και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό τους αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουν.

Στις εγκαταστάσεις του συνεργείου μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα από τις εξής υπηρεσίες:
-Service
- Μεταχειρισμένα ανταλλακτικά
-Αυτοκίνητα προς πώληση
-Βελτιώσεις


Μη διστάσετε να τηλεφωνήσετε προκειμένου να τους ενημερώσετε για τις εργασίες που ενδιαφέρεσθε και να κλείσετε ραντεβού για συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ!
Με κάθε service η ΒΜW Βουδούρης προσφέρει δωρεάν έλεγχο 20 σημειών και έλεγχο A/C.


BMW ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ
Καλέστε:2109213363
Δείτε με 1 κλικ: https://www.facebook.com/voudouris.parts/?ref=page_internal
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός