AUTOCHECK

AUDI Q3

AUDI Q3
AUDI Q3
AUDI Q3
AUDI Q3
AUDI Q3
  • AUDI Q3
  • AUDI Q3
  • AUDI Q3
  • AUDI Q3
  • AUDI Q3

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το AUDI Q3

Νέο Audi Q3! Βρες τιμή, εξοπλισμό, ειδήσεις και άρθρα, Mega Test «Μόνο στο AutoΤρίτη», τεχνικά χαρακτηριστικά και πολλά άλλα. Μην ψάχνεις αλλού, αφού θα βρεις τα πάντα για την αγορά αυτοκινήτου και το Audi Q3 στο autotriti.gr.

8 Δοκιμες για AUDI Q3

32 διαθεσιμα αρθρα για AUDI Q3

Top 10: Ποιο οικογενειακό SUV μπορεί να τραβήξει το πιο βαρύ φορτίο;

Τα 10 βενζινοκίνητα C-SUV με την μεγαλύτερη ελκτική ικανότηταTop 10: Ποιο οικογενειακό SUV μπορεί να τραβήξει το πιο βαρύ φορτίο;

Είσαι επαγγελματίας και οικογενειάρχης που χρησιμοποιείς συχνά τρέιλερ; Οι εταιρείες δίνουν μεγάλη σημασία στην ελκτική ικανότητα των μοντέλων τους, για αυτό εμείς συγκεντρώνουμε τα 10 βενζινοκίνητα SUV που ρυμουλκούν… τόνους φορτίων.

AutoΤρίτη TEST CENTER για AUDI Q3

Ποιο στρίβει καλύτερα, τι χώρους έχει για τα γόνατα και το κεφάλι των πίσω επιβατών, τι πραγματικά χωράει το πορτ-μπαγκάζ, πόσο καλά φώτα έχει, πόσο καλά απορροφάει τους κραδασμούς και τις λακκούβες. Δοκιμασίες που δεν θα βρεις αλλού!

Τα καλύτερα και χειρότερα οικογενειακά Plug-in hybrid SUV σε ασφάλεια.

Όλα τα μυστικά: Τελευταία σε ασφάλεια Land Rover Discovery Sport & Volvo XC40, 1ο το Formentor

Τα Plug-in hybrid τα παίρνεις -ως εταιρικά συνήθως- γιατί «καίνε» ρεύμα και έχουν κορυφαίες επιδόσεις. Παρακάτω αξιολογούμε τα μικρομεσαία PHEV SUV με περισσότερα από 245 άλογα. Ποια 3 είναι τα καλύτερα και ποια 2 τα χειρότερα σε ασφάλεια;

2 εκπτωσεις, προσφορες, χρηματοδοτικα για AUDI Q3

30 ειδησεις για AUDI Q3