• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Αν το γυάλισμα του αυτοκινήτου ακολουθηθεί από ένα τακτικό κέρωμα, η διατήρηση της καλής όψης του αυτοκινήτου θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

…μετά το κέρωμα

183.568 Επισκέψεις στο άρθρο (5/8/2021)

Ιδιαίτερα διαδεδομένη λύση στην περιποίηση του αμαξώματος κάθε αυτοκινήτου, είναι και αυτή του κερώματος, η οποία όμως, σύμφωνα και με τους ειδικούς, στην πράξη αποτελεί το επόμενο «βήμα» του γυαλίσματος σε ένα αυτοκίνητο, ενισχύοντας την εμφάνιση και την προστασία του.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Κι αυτό γιατί το κέρωμα είναι μια λειαντική επίστρωση, η οποία προστατεύει τη βαφή από σκόνη, βρωμιά και ακτινοβολία και άρα πρόκειται για μία πρόσθεση στρώσης στην επιφάνεια του αμαξώματος, σε αντίθεση με την αφαίρεση που πραγματοποιείται στο γυάλισμα.
 
Το συχνό κέρωμα δε, μπορεί σε αρκετές περιπτώσεις να αποτρέψει μακροχρόνια, τη διαδικασία του γυαλίσματος, αφού δεν έχει και τους ίδιους περιορισμούς στο κάθε πότε πρέπει να πραγματοποιείται. Τρεις με τέσσερις φορές το χρόνο μάλιστα, θεωρούνται απαραίτητες για την επίτευξη των επιθυμητών αποτελεσμάτων. 
 
Όπως γίνεται λοιπόν αντιληπτό, αν αρχικά γυαλίσετε το αυτοκίνητό σας και στη συνέχεια κάνετε μια τακτική χρήση του κεριού, μπορείτε να διατηρήσετε το αυτοκίνητό σας στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, για αρκετό καιρό.
 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »