Με ένα μικρό κόστος της τάξης των 20 ευρώ, μπορείτε να βάλετε τέλος στη θαμπάδα των φωτιστικών σωμάτων του αυτοκινήτου σας.

Βάλτε τέλος στη θαμπάδα

190.808 Επισκέψεις στο άρθρο

Πέραν των προβλημάτων ασφάλειας στην οδήγηση, το θάμπωμα των φωτιστικών σωμάτων του αυτοκινήτου, επηρεάζει και την εμφάνισή του, αφού κάνει αμέσως αισθητή την παλαιότητά του. 

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
ΓιΆαυτό και αν οι υπεριώδης ακτινοβολίες του ηλίου «πλήξουν» τη γυαλάδα και την καθαρότητα  στο πλαστικό κάλυμμα των φαναριών, θα πρέπει να οδηγηθείτε άμεσα στην αποκατάστασή τους, τόσο για πρακτικούς, όσο και για αισθητικούς λόγους. Πρόκειται άλλωστε για μία διαδικασία που μπορεί να γίνει και εύκολα και οικονομικά, επιτρέποντάς μας να γλιτώσουμε και τα έξοδα της αντικατάστασής των σωμάτων.
 
Η πιο οικονομική λύση αλλά με περιορισμένη διάρκεια και αποτέλεσμα, είναι το τρίψιμο του φαναριού με οδοντόκρεμα, ενώ αντίστοιχα αποτελέσματα έχει συνήθως και ο καθαρισμός με εντομοκτόνο. Χωρίς να χαλάσετε μία περιουσία όμως, μπορείτε να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα του θαμπώματος των φώτων του αυτοκινήτου σας, πολύ πιο αποτελεσματικά. Απαιτούνται απλώς, ένα τριβείο και ένα ειδικό σετ επιδιόρθωσης φαναριών, τα οποία και μπορούν να φροντίσουν για το ξεθάμπωμα των φωτιστικών σωμάτων, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να τα κάνουν να μοιάζουν σαν καινούργια. Με ένα μικρό κόστος της τάξης των 20 ευρώ λοιπόν, μπορείτε να βάλετε τέλος στη θαμπάδα των φωτιστικών σωμάτων του αυτοκινήτου σας.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto