<font color=green> Υψηλές επιδόσεις με υπογραφή GearTech </font color>

Υψηλές επιδόσεις με υπογραφή GearTech

(18/11/2010)

Η τοποθέτηση ενός συστήματος υγραεριοκίνησης προϋποθέτει δύο βασικούς παράγοντες. Αυτό να είναι προηγμένο τεχνολογικά και πιστοποιημένο με τα υψηλότερα στάνταρ ασφάλειας, και η τοποθέτηση και ρύθμισή του να γίνει από μια έμπειρη εταιρεία, όπως η GearTech Engineering.

  • Η GearTech Engineering αποτελεί μία μεγάλη εταιρεία στο χώρο της βελτίωσης και παρέχει ολοκληρωμένη υποστήριξη σε θέματα μηχανικής βελτίωσης καθώς και στους κρίσιμους τομείς της ανάρτησης και των φρένων.
    Στους χαλεπούς οικονομικούς καιρούς, ωστόσο, που διανύουμε, σημαντικό πέρα από το «στήσιμο» του αυτοκινήτου και τη βελτίωση των επιδόσεων είναι και η μείωση της κατανάλωσης. Για αυτούς, λοιπόν, που επιθυμούν να κινούνται με λιγότερα έξοδα, η GearTech εισάγει επίσημα για τη Νότια Ελλάδα και τοποθετεί τα κορυφαία συστήματα υγραεριοκίνησης της BIGAS . Η απόδοση με τα κιτ της BIGAS είναι πρακτικά ίδια με τη βενζίνη, ενώ η οικονομία στο κόστος μετακίνησης ξεκινάει από 40% και μπορεί να φτάσει το 60%! Το υγραέριο κίνησης (LPG) διακρίνεται για την υψηλή του αντικροτικότητα (102-110 οκτάνια), ενώ η επιλογή καύσιμου γίνεται με ειδικό διακόπτη στο ταμπλό, ακόμα και εν κινήσει. Η GearTech προσφέρει δωρεάν ρύθμιση του συστήματος υγρεαεριοκίνησης στο ιδιόκτητο δυναμόμετρό της εξασφαλίζοντας το βέλτιστο της απόδοσης και της οικονομίας.
    Τα Ιταλικά συστήματα BIGAS είναι 5ης γενιάς αέριας έγχυσης με τις αυστηρότερες πιστοποιήσεις ασφαλείας, ενώ ενσωματώνουν και μηχανισμό αντιμετώπισης της πρόωρης φθοράς βαλβίδων και εδρών (valve recession) καθώς και ειδικά κυκλώματα για την ομαλή ενσωμάτωση του συστήματος στα ηλεκτρονικά του αυτοκινήτου (παρέχεται εγγύηση ότι δεν ανάβει το λαμπάκι «check engine»). Το αποτέλεσμα των προηγμένων ηλεκτρονικών είναι η δυνατότητα τοποθέτησης σε υβριδικά και start&stop αυτοκίνητα, σε BMW valvetronic καθώς και σε αυτοκίνητα που χρησιμοποιούν ανάδραση (closed-loop feedback) για τον έλεγχο της τρόμπας βενζίνης (όπως το Ford Kuga, Volvo 2.5T και πολλά άλλα) χωρίς να ανάβει το check engine!
    Να σημειωθεί τέλος ότι όλα τα εξαρτήματα καλύπτονται από 2ετή εγγύηση καλής λειτουργίας, ενώ υπάρχει πλήρης υποστήριξη σε ανταλλακτικά και τεχνογνωσία για τους πελάτες χονδρικής.
AUTOFIT PASXA
skoda