5 φωτογραφίες »

Ο κατάλογος μεταξύ άλλων περιλαμβάνει μαύρες ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών.

Αξεσουάρ Gazoo Racing για το Toyota Yaris Cross

4.956 Επισκέψεις στο άρθρο (31/8/2020)

Έναν μακρύ κατάλογο από αξεσουάρ του τμήματος Gazoo Racing παρουσίασε η Toyota, αναφορικά με το νέο της μικρό SUV, Yaris Cross.


Η Toyota σχεδόν σε όλα τα μοντέλα της δίνει τη δυνατότητα να εξοπλιστούν με διαφόρων ειδών σπορ εξαρτήματα που έχουν αναπτυχθεί από το τμήμα Gazoo Racing και το Yaris Cross δεν μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Έτσι κάνοντας την αρχή από το σπίτι της, δηλαδή την αγορά της Ιαπωνίας, η μάρκα παρουσίασε τον εν λόγω κατάλογο για το νέο B-SUV.
 
Ο κατάλογος μεταξύ άλλων περιλαμβάνει μαύρες ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, ένα σπορ σύστημα εξάτμισης με διπλή απόληξη, λασπωτήρες με τα αρχικά GR σε κόκκινο χρώμα για τους τέσσερις τροχούς, φιμέ πίσω τζάμια, πρόσθετα πλαστικά προστατευτικά για τις γωνίες του εμπρόσθιου προφυλακτήρα, αλλά και για τις πόρτες κ.α. Φυσικά υπάρχουν και πιο ειδικά χαρακτηριστικά όπως ένα πλαίσιο πινακίδας από ίνες άνθρακα και ένα ειδικό πατάκι για τον χώρο αποσκευών.
 
Θυμίζουμε πως πριν από λίγη ώρα η Toyota έκανε το λανσάρισμα του νέου Yaris Cross στην αγορά της Ιαπωνίας, ενώ το μοντέλο αναμένεται φυσικά να έρθει και στη χώρα μας. Για την Ευρώπη, η Τοyota αναφέρει πως το Yaris Cross και θα προσφέρεται με το υβριδικό σύστημα κίνησης της μάρκας, που θα αποτελείται από τον τρικύλινδρο βενζινοκινητήρα 1,5 λίτρων μαζί με ένα ηλεκτρικό μοτέρ με συνολική ισχύ 116 ίππων. Η εταιρεία αναφέρει πως το τετρακίνητο μοντέλο θα έχει εκπομπές ρύπων CO2 κάτω από 135 γρ./χλμ (WLTP) ενώ στην προσθιοκίνητη εκδοχή του οι εκπομπές CO2 θα περιορίζονται κάτω από 120 γρ./χλμ.

PEIRAIOS LEASING
NISSAN