Ανεπίσημο ψηφιακό σχέδιο της Kolesa.ru για το Audi A7 Avant.
2 Φωτογραφίες »

Ανεπίσημο ψηφιακό σχέδιο της Kolesa.ru για το Audi A7 Avant.

Ανεπίσημα ψηφιακά σχέδια για το επερχόμενο Audi A7 Avant

1.664 Επισκέψεις στο άρθρο (23/1/2024)

- Το A6 Avant μετονομάζεται σε A7 Avant
- Το Α7 αποκτά επανασχεδιασμένη μάσκα με νέα φώτα LED
- Με τετρακύλινδρα και εξακύλινδρα σύνολα

Το A6 Avant μετονομάζεται σε A7 Avant

Οι νέοι «κανόνες» στην Audi επιβάλλουν την μετονομασία ορισμένων μοντέλων της με κινητήρες εσωτερικής καύσης, καθώς όλα τα ηλεκτρικά μοντέλα της γερμανικής φίρμας θα υιοθετούν πλέον ονομασίες αποκλειστικά με ζυγούς αριθμούς. Έτσι το μέχρι πρότινος γνωστό ως A6 Avant, μετονομάζεται σε A7 Avant αποκτώντας μονό αριθμό που προορίζεται για ονομασίες μοντέλων με μοτέρ εσωτερικής καύσης.

Το Α7 αποκτά επανασχεδιασμένη μάσκα με νέα φώτα LED

Εν τω μεταξύ, διάφοροι ανεξάρτητοι σχεδιαστές προσπαθούν να φανταστούν πώς θα μοιάζει το νέο μοντέλο. Μερικές ψηφιακές απεικονίσεις έχουν ήδη κυκλοφορήσει και προήλθαν από τους ανθρώπους της Kolesa.ru, που φαίνεται πως έχουν βασιστεί στα τελευταία «κατασκοπευτικά» πλάνα του νέου μοντέλου. Το αποτέλεσμα του ανεπίσημου ψηφιακού σχεδίου της ιστοσελίδας ακολουθεί πιστά στο στυλ του απερχόμενου μοντέλου, συμπληρώνοντας τα κενά που δημιουργεί το καμουφλάζ με διάφορα χαρακτηριστικά εμπνευσμένα από τα τωρινά μοντέλα της εταιρείας. Σύμφωνα με τα σχέδια της Kolesa.ru, το Α7 Avant θα διαθέτει μια επανασχεδιασμένη εκδοχή της μάσκας, νέους προβολείς LED και μια ελαφρώς τοξωτή γραμμή οροφής που θα του προσδίδει πιο σπορ χαρακτήρα. 

Με τετρακύλινδρα και εξακύλινδρα σύνολα

Το επόμενο A7 Avant θα παρουσιαστεί επισήμως μέσα στους επόμενους μήνες ως μέλος της νέας γενιάς αυτοκινήτων Audi με επίσης νέας γενιάς κινητήρες εσωτερικής καύσης που θα συνδυάζονται με διαφορετικά είδη υβριδικής τεχνολογίας. Οι πληροφορίες σχετικά με το κινητήριο σύνολο του νέου μοντέλου είναι ελάχιστες, αλλά κατά πάσα πιθανότητα η επερχόμενη σειρά Audi A7 (Sedan και Avant) θα λανσαριστεί με τετρακύλινδρες και εξακύλινδρες μονάδες, ενώ θα διαθέτει ηλεκτρική υποβοήθηση που θα ενισχύσει τις επιδόσεις τους.

TI LINGLONG AGORAZO
skoda