Η κ. Ντένη Θεοχαράκη, Αντιπρόεδρος και Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος TEOREN MOTORS AE.

Το μονοθέσιο της Renault Sport F1 Team ήρθε στην Ελλάδα για πρώτη φορά, μαζί με το νέο Renault Megane RS, στην Έκθεση «Αυτοκίνηση 2018» και μονοπώλησε το ενδιαφέρον του κοινού.

Το νέο Duster μετά το λανσάρισμά του στη χώρα μας, οδήγησε στο διπλασιασμό των πωλήσεων της μάρκας!

Η TEOREN MOTORS Α.Ε. βραβεύτηκε για 3η φορά από το Groupe Renault για την εξαιρετική της πορεία στον τομέα των πωλήσεων και των υπηρεσιών After Sales το 2017, στο Partners Awards

Renault: 120 χρόνια επιτυχίας

33.712 Επισκέψεις στο άρθρο

Το 2018 ήταν μια σημαντική χρονιά για τη Renault αφού έκλεισε 120 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην παγκόσμια αυτοκίνηση προσφέροντας κορυφαία μοντέλα, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και προηγμένες τεχνολογίες.

Το 2018 είναι μία σημαντική χρονιά για το Groupe Renault στην Ελλάδα, αφού το συνολικό ποσοστό των δυο μαρκών ανέρχεται σε 5,4%, 0,7% πάνω από πέρσι. Η Renault εμφανίζει σημαντική αύξηση πωλήσεων της τάξης του 29%, συγκριτικά με πέρσι, με το πολυαγαπημένο της Clio να κατέχει το 8% της κατηγορίας του. Εξάλλου, τα επαγγελματικά Renault κατέκτησαν το υψηλότερο μερίδιο που είχαν ποτέ στην Ελλάδα.

Παράλληλα, το νέο Duster, μετά το λανσάρισμά του στη χώρα μας, είχε μια εντυπωσιακή πορεία, αφού οδήγησε στον διπλασιασμό των πωλήσεων της μάρκας, γεγονός που αναδεικνύει την αξία της Dacia και μας γεμίζει αισιοδοξία για τα επόμενα χρόνια.

Η TEOREN MOTORS Α.Ε. βραβεύτηκε για 3η φορά από το Groupe Renault για την εξαιρετική της πορεία στον τομέα των πωλήσεων και των υπηρεσιών After Sales το 2017, στο Partners Awards: Renault International Sales (P.A.R.I.S CHALLENGE). Η βράβευση αυτή έχει ιδιαίτερη βαρύτητα, δεδομένου του ότι η TEOREN MOTORS A.E. είναι μία από τις 11 εταιρείες που βραβεύτηκαν, ανάμεσα σε 78 χώρες, σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Με άξονα τον ανθρωποκεντρικό της χαρακτήρα και με στόχο την ικανοποίηση του πελάτη και μετά την πώληση, η TEOREN MOTORS A.E., καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς εφαρμόζει καινοτόμες πολιτικές after sales, όπως τα προγράμματα φροντίδας «Total Care» και «Total Care 5+», πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για κατόχους αυτοκινήτων ηλικίας μεγαλύτερης των 5 ετών, πιστοποιώντας ότι «κανείς δεν μπορεί να φροντίσει το Renault σας καλύτερα από τη Renault». 

Το 2018 ήταν μια σημαντική χρονιά για τη Renault αφού έκλεισε 120 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην παγκόσμια αυτοκίνηση. Το μονοθέσιο της Renault Sport F1 Team ήρθε στην Ελλάδα για πρώτη φορά, μαζί με το νέο Renault Megane RS, στην Έκθεση «Αυτοκίνηση 2018» και μονοπώλησε το ενδιαφέρον του κοινού.
Φυλάμε τον ενθουσιασμό μας για το 2019, που αναμένεται συναρπαστικό!

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Hyundai
NISSAN