• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ο κ. Νίκος Πρέζας, Γενικός διευθυντής Επιβατικών Οχημάτων της Mercedes-Benz Hellas.

Η παντώς εδάφους premium πρόταση της Mercedes δεν είναι άλλη από την διαχρονική G-Class.

Η Mercedes-Benz μπαίνει σε μια νέα εποχή, ηγείται των εξελίξεων και προσφέρει τεχνολογίες και υπηρεσίες -όπως το Mercedes Me- ατενίζοντας το μέλλον.

Η νέα Mercedes A-Class με το Mercedes-Benz User Experience (MBUX), αλλά και τα κορυφαία συστήματα ασφαλείας είναι το πιο προηγμένο αυτοκίνητο στην κατηγορία του.

Mercedes-Benz: Hey Mercedes!

Διαβάστηκε από 21222 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/12/2018
 

Το 2018 ήταν μια συναρπαστική χρόνια με προκλήσεις που σχετίζονται με τις μελλοντικές προοπτικές της μάρκας αλλά και της αγοράς. Η Mercedes-Benz μπήκε σε μια νέα εποχή με κινητήρια δύναμη τη νέα A-Class.

Το 2018, λανσάραμε στην ελληνική αγορά πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες. Η εισαγωγή της νέας A-Class, σηματοδότησε την αρχή μιας νέας εποχής για τη μάρκα, ενώ με το Mercedes-Benz User Experience (MBUX), το οποίο σε συνδυασμό με τα συστήματα ασφαλείας καθιστούν την Α-Class, το πιο προηγμένο αυτοκίνητο στην κατηγορία του, η οδήγηση είναι πλέον μία πρωτόγνωρη εμπειρία. Αρκεί να πεις «Hey Mercedes»! 

Παράλληλα, με το οικοσύστημα υπηρεσιών Mercedes me, οι πελάτες Mercedes-Benz μπορούν να συνδέονται με τα οχήματά τους μέσω του κινητού τους απολαμβάνοντας υπηρεσίες όπως ο έλεγχος της κατάστασης του οχήματος ή το κλείσιμο του επόμενου service μέσα σε πραγματικό χρόνο δύο λεπτών.

Το 2018 ήταν, λοιπόν, μια συναρπαστική χρόνια χωρίς μεγάλες μεν ανατροπές στο περιβάλλον, αλλά για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια με προκλήσεις που σχετίζονται επιτέλους με τις μελλοντικές προοπτικές της μάρκας, αλλά και της αγοράς μας εν γένει. Αφήνουμε πίσω μας το 2018 με μία γλυκιά επίγευση  και ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία γνωρίζοντας ότι μόνο ένα πράγμα είναι σίγουρο: ζούμε μια νέα εποχή! Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και δεν μπορούμε να μείνουμε πίσω. Πρέπει να ηγούμαστε των εξελίξεων και για να το πετύχουμε  οφείλουμε να είμαστε και εμείς οι ίδιοι φορείς αλλαγής.

Όχι μόνο σε επίπεδο ανάπτυξης τεχνολογιών ή νέων υπηρεσιών, αλλά κυρίως στη νοοτροπία, στην καρδιά και στο μυαλό των ανθρώπων της Mercedes-Benz. Αλλάζουμε λοιπόν γιατί θέλουμε, και όχι γιατί επιβάλλεται. Συνεχίζουμε με τα προϊόντα μας και την εμπειρία που προσφέρουμε σε κάθε επαφή με τους πελάτες μας να δίνουμε την προστιθέμενη αξία που χρειάζεται, ώστε να τιμούμε την επιλογή τους. Θέλουμε να είμαστε το πιο επιθυμητό brand στην ελληνική αγορά σε όλα τα επίπεδα και αυτό δεν μπορεί να συμβεί αν δεν διαμορφώνουμε εμείς τις τάσεις.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Υβριδικό το επόμενο Civic Type R;

Νέο Kia Ceed Vs Volkswagen Golf

Δοκιμή: Υβριδικό Hyundai Tucson

Που πάνε η X1 και ο νέος «`Ασσος» χωρίς βενζινοκινητήρες;

Η κίνηση στους δρόμους

Ράλι Σαρδηνίας: Ανέλπιστη νίκη ο Σόρντο

Διάλεξε Χαλκιδική: Βουτιές και διασκέδαση

Ομορφιές και ατελείωτες δραστηριότητες!

Το νησί που ξεχώρισαν οι Αυστραλοί

Οι πιο ωραίες Φρίκες που θα «φας»!

Ουζομπερδέματα... στην πατρίδα του ούζου

Η ομορφότερη παλιά πόλη της Κρήτης

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ποια αυτοκίνητα είναι για κλωτσιές;

ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ: No1 δίκτυο μεταχειρισμένων αυτ/των.

Αγορά / Auto Bild: Δείτε εδώ ποια μοντέλα αποτελούν έξυπνες αγορές!!

Yellow Pages: Ελαστικά - Τιμές - Προσφορές!

Yellow Pages: Λιπαντικά - Προδιαγραφές!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: To καλύτερο επαγγελματικό αυτοκίνητο !

CITROEN: Reverse Sales με προνομιακή χρηματοδότηση και 5ετή εγγύηση

NISSAN: Micra με νέο 1.000άρι turbo από 12.690€

PEUGEOT: 208 & SUV 2008 Signature με το μεγαλύτερο όφελος!

MERCEDES: Mercedes me Adapter: Upgrade your Mercedes

DACIA: Duster. Πιο δυνατό από ποτέ! Με νέο κινητήρα βενζίνης 1.3 με 130 & 150hp. Από 15.980€

περισσότερα »