• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ανδρέας Βουρνάς, Jeep Brand Manager

Η άφιξη νέων μοντέλων και οι υπηρεσίες που ενισχύουν τους δεσμούς με τους πελάτες της εξασφαλίζουν μια δυναμική παρουσία της μάρκας στην Ελλάδα.

Στις πολύ απαιτητικές πίστες 4x4 της Jeep, οι οδηγοί με την καθοδήγηση έμπειρων εκπαιδευτών μπορούν να ανακαλύψουν τις πραγματικές ικανότητες των μοντέλων Jeep.

Jeep: Jeep σημαίνει ελευθερία

27.333 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/12/2018

Η άφιξη νέων μοντέλων και οι υπηρεσίες που ενισχύουν τους δεσμούς με τους πελάτες της εξασφαλίζουν μια δυναμική παρουσία της μάρκας στην Ελλάδα.

Η Jeep, η μάρκα που είναι συνυφασμένη με την έννοια της ελευθερίας, διανύει τα τελευταία χρόνια την πιο δημιουργική της περίοδο. Έχοντας γιορτάσει 75 χρόνια από την ίδρυσή της το 2016, εφάρμοσε ένα πρόγραμμα ανάπτυξης και ανανέωσης των μοντέλων της. Το αποτέλεσμα είναι ότι σήμερα, για πρώτη φορά στην ιστορία της, έχει να επιδείξει νέα, εντυπωσιακά και καινοτόμα μοντέλα σε όλες τις επί μέρους κατηγορίες των SUV.

Με την έλευση των νέων Jeep Renegade και Jeep Wrangler, που πλαισιώνουν το επίσης νέο Jeep Compass και το Grand Cherokee, η Jeep διαθέτει μία φρέσκια γκάμα μοντέλων, εξοπλισμένα με νέους κινητήρες, με σημαντικά μειωμένες εκπομπές ρύπων και κατανάλωση καυσίμου, χωρίς καμία παραχώρηση στην απόδοση. 

Ειδικά για το νέο Renegade, εκτός από τους ανανεωμένους κινητήρες diesel, οι ολοκαίνουργιες μονάδες βενζίνης 1,0 λίτρου με 120 ίππους και 1,3 λίτρου με 150 ή 180 ίππους, προσφέρουν στο μοντέλο, έναν εντυπωσιακό συνδυασμό επιδόσεων και οικονομίας. Το ίδιο ισχύει και για το νέο Wrangler που εξοπλίζεται για πρώτη φορά με έναν πανίσχυρο turbodiesel κινητήρα 2,2 λίτρων και με 2λιτρο υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα.

Η Jeep στην Ελλάδα δημιουργεί και διατηρεί διαχρονικά πολύ στενούς δεσμούς με τους υφιστάμενους, αλλά και τους υποψήφιους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων της. Σε αυτό το πλαίσιο, για τη γνωριμία των φίλων της, με τα νέα και τρέχοντα μοντέλα, έχει δημιουργήσει και λειτουργεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα τα Jeep Camp. Εκεί, στις πολύ απαιτητικές - αλλά σχεδιασμένες με κύριο μέλημα την ασφάλεια - πίστες 4Χ4, οι οδηγοί, με την καθοδήγηση έμπειρων εκπαιδευτών μπορούν να ανακαλύψουν τις πραγματικές ικανότητες των Jeep και να βελτιώσουν τις δεξιότητες τους στην off-road οδήγηση. 

Αυτή η δυναμική και τόσο σημαντική σχέση με τους οδηγούς επιβεβαιώνεται, τόσο κατά την απόκτησης ενός Jeep, με τα διαθέσιμα εξατομικευμένα χρηματοδοτικά προγράμματα που λαμβάνουν υπόψη τις ανάγκες κάθε αγοραστή, όσο και μετά την αγορά ενός οχήματος, με αποκλειστικές καλύψεις, όπως μεταξύ άλλων, η κάρτα «Club One» που προσφέρει μοναδικά προνόμια και διευκολύνσεις στους κατόχους της.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ