Νίκολας Μπέρναρντ, Γενικός Διευθυντής της Audi.

Το νέο Audi Α1 έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στη premium μικρή κατηγορία μέσω των κορυφαίων τεχνολογιών και της δυναμικής σχεδίασής του.

Η κορυφαία εμφάνιση και τεχνολογία αποτελούν σημεία αναφοράς στο νέο Audi Q8.

Το νέο Audi Q3, το compact premium SUV, θέτει νέα δεδομένα στην κατηγορία του.

Audi: Καταιγισμός νέων μοντέλων

33.710 Επισκέψεις στο άρθρο

Μέσα στο 2018 ολόκληρη σχεδόν η γκάμα της Audi απέκτησε νέα μοντέλα και εκδόσεις, τα οποία ενσωματώνουν κορυφαίες τεχνολογίες και προβάλλουν φυσικά το premium χαρακτήρα της μάρκας.

Το 2018 ήταν για την Audi μια χρονιά σημαντικής ανανέωσης σε όλους τους τομείς. 
Πρώτα απΆ όλα σε ότι αφορά την ανανέωση και παρουσίαση πλειάδας νέων μοντέλων. Ούτε λίγο ούτε πολύ η μάρκα παρουσίασε τη χρονιά που φεύγει 8 νέα μοντέλα!

Από το νέο Audi Α8, την ναυαρχίδα της μάρκας, στο -design-icon- Α7, το ολοκαίνουριο Α6, το οποίο είναι ίσως το πληρέστερο πολυτελές σεντάν σήμερα στην αγορά, και το νέο Q8, ένα supersport SUV το οποίο ξεφεύγει από την premium κατηγορία και στοχεύει τα SUV της υπερ-πολυτελούς κατηγορίας.

Και σαν να μην έφταναν αυτά, έρχονται τώρα, στο τέλος της χρονιάς τα ολοκαίνουρια Α1 και Q3, τα best seller της Audi στις κατηγορίες των compact premium hatchback και compact premium SUV, για να αλλάξουν τους κανόνες στις δύο κατηγορίες και να θέσουν τα νέα σημεία αναφοράς! 

Με λίγα λόγια, η μάρκα Audi είναι στα καλύτερά της, με ολοκαίνουργια μοντέλα σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες, με καινοτόμες τεχνολογίες και ένα ακόμα πολύ σημαντικό λανσάρισμα στις αρχές του 2019: το νέο e-tron! Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό SUV της μάρκας έρχεται και μαζί του η υπόσχεση της ηλεκτρικής μετακίνησης παίρνει σάρκα και οστά.

Βέβαια, μαζί με όλον αυτόν τον «οργασμό» των νέων μοντέλων και των τεχνολογιών που αυτά ενσωματώνουν, η Audi δεν σταματά ποτέ να καινοτομεί και στον τομέα των υπηρεσιών προς τους υπάρχοντες ή τους μελλοντικούς κατόχους Audi.

Έτσι, με μεγάλη επιτυχία συνεχίστηκε και το 2018 το πρόγραμμα Audi For You, που κάνει την απόκτηση ενός Audi ευκολότερη καθώς προσαρμόζεται στις ανάγκες του εκάστοτε καταναλωτή σαν προσωπικό leasing, ενώ από του χρόνου η μάρκα θα έχει τη δυνατότητα να κάνει και εταιρικό leasing δίνοντας έτσι ακόμα μια λύση για την απόκτηση ενός Audi. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

peugeot
skoda