• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ο κ. Μάνος Εμμανουήλ, Διευθυντής Marketing της Peugeot Hellas.

Το ηλεκτρικό αυτόνομο concept car e-Legend δείχνει το εντυπωσιακό μέλλον της Peugeot.

Το Partner Van στέφθηκε Van of the Year 2019.

Όλη η γκάμα των κινητήρων της Peugeot καλύπτει τις αυστηρές προδιαγραφές ρύπων Euro 6,2.

Το νέο Peugeot 508 που παρουσιάστηκε φέτος εντυπωσιάζει με την εμφάνιση και το υψηλό τεχνολογικό του προφίλ.

Peugeot: Διακρίσεις και καινοτομίες

27.813 Επισκέψεις στο άρθρο (22/12/2018)

Σημαντικές διακρίσεις, καινοτομίες, νέα μοντέλα και κορυφαίες υπηρεσίες μας παρουσίασε η Peugeot τη χρονιά που φεύγει.

Το 2018 η Peugeot κέρδισε σημαντικές διακρίσεις και καινοτόμησε σε τομείς όπως η χαμηλή εκπομπή ρύπων και η τεχνολογία. Συγκεκριμένα, ο κινητήρας βενζίνης 1.2 PureTech Turbo της μάρκας αναδείχθηκε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά «Διεθνής Κινητήρας της Χρονιάς» στην κατηγορία του. 

Επίσης, η μάρκα ανανέωσε όλη τη γκάμα των αυτοκινήτων της με βάση τις Ευρωπαϊκές Προδιαγραφές για χαμηλή εκπομπή ρύπων Euro 6,2 (Diesel 1,5 100hp και 130hp) και εισήγαγε το νέο 8-τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων EAT8, το οποίο εξασφαλίζει υψηλές επιδόσεις, χαμηλή κατανάλωση και περιορισμένες εκπομπές ρύπων. Παράλληλα, καινοτόμησε με τους νέους κινητήρες βενζίνης 1.6 PureTech με ιπποδύναμη 180hp και 225hp καθώς επίσης με νέες Sport εκδόσεις GT Line στα best seller Peugeot 208 και 2008.

Εν συνεχεία, το Partner Van στέφθηκε Van of the Year 2019 στο Αννόβερο. Το βραβείο αυτό αναγνωρίζει τη δέσμευση της ομάδας της PEUGEOT για ένα έργο που βρίσκεται στο επίκεντρο της στρατηγικής ανάπτυξης της μάρκας η οποία σημείωσε ευρωπαïκό ρεκόρ πωλήσεων στα Ελαφρά Επαγγελματικά Οχήματα, και πρωτιά στην Ελλάδα στην κατηγορία Van.

Τον Οκτώβριο, Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι η Peugeot παρουσίασε τα νέα μοντέλα 508 και 508 SW, το νέο e-Legend (ένα ηλεκτρικό αυτόνομο concept car το οποίο είναι προάγγελος της νέας γενιάς των οχημάτων Peugeot), και τους νέους Υβριδικούς κινητήρες με τους οποίους θα εφοδιάζονται σύντομα τα Peugeot 508 και SUV 3008.

Στην Ελλάδα η Peugeot επέκτεινε το Επίσημο Δίκτυο Διανομέων και Επισκευαστών της πανελλαδικά, αυξάνοντας έτσι το επίπεδο των υπηρεσιών Sales και After Sales, καθώς επίσης και τον συνολικό Δείκτη Ικανοποίησης Πελατών, ο οποίος σημείωσε άνοδο για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά. 

Κλείνοντας, συνεχή άνοδο σημείωσε η μάρκα και στο μερίδιο αγοράς τόσο στα επιβατικά όσο και στα επαγγελματικά οχήματα. Ο premium προσανατολισμός και οι αξίες της μάρκας αντικατοπτρίζονται σήμερα απο τα νέα, ποιοτικά υψηλής αισθητικής μοντέλα, πλούσια απο πλευράς τεχνολογικών καινοτομιών τα οποία έχουν σαν στόχο την μεγιστοποίηση της οδηγικής απόλαυσης.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ