Λεωνίδας Μισαλάκης, Country Director Opel Hellas

Το νέο Opel Combo απέσπασε εύκολα το βραβείο «International Van of the Year».

Όλα τα μοντέλα της Opel είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα νέα πρότυπα WLTP.

Opel: Χρονιά ορόσημο

33.727 Επισκέψεις στο άρθρο

Πλήρης γκάμα SUV μοντέλων, WLTP ready κινητήρες και δυναμική παρουσία στα ελαφρά επαγγελματικά σηματοδοτούν μια χρονιά ορόσημο και προαναγγέλλουν ένα αισιόδοξο μέλλον.

Το 2018 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Opel. Αρχικά, είναι η πρώτη μας χρονιά με πλήρη γκάμα SUV που περιλαμβάνει το ευρύχωρο οικογενειακό Crossland X, το μεγαλύτερο και sport - premium Grandland X, καθώς και το στιβαρό  Mokka X. Με τα δύο πρώτα μάλιστα λανσαρίστηκε στη γκάμα της Opel μία νέα γενιά, 4κύλινδρων turbo κινητήρων diesel 1,5 λίτρου, αλλά και το νέο προηγμένο 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο με εξαιρετική κατανάλωση και εκπομπές ρύπων. Βέβαια, και τα τρία SUV μας διατίθενται με κορυφαίους βενζινοκινητήρες: τα Crossland X & Grandland X με τον 1.2 Turbo 130 hp, ο οποίος έχει αποσπάσει τον τίτλο «International Engine of the Year» τέσσερις συνεχείς φορές και διατίθεται με 6τάχυτο μηχανικό ή 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Το δε Mokka X, εξακολουθεί να εφοδιάζεται με τον ισχυρό βενζινοκινητήρα 140 hp 1.4 Turbo με start/stop σε εκδόσεις 4x2 και 4x4.

Ως δεύτερο στοιχείο, όλα τα μοντέλα της Opel είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με το πρότυπο WLTP πληρώντας τις αυστηρές προδιαγραφές EURO 6D-TEMP από 1/9/18, ως μέρος της δέσμευσης της μάρκας μας να ηγηθεί της μείωσης εκπομπών ρύπων με τα αυτοκίνητά της. Επομένως, ως Opel είμαστε «πρώτοι & πανέτοιμοι για το WLTP» και οι πελάτες μας μπορούν να παραγγέλνουν το μοντέλο της αρεσκείας τους με άμεση παράδοση.
Τρίτον, το λανσάρισμα των νέων Combo Life και Cargo σηματοδοτεί τη δυναμική επιστροφή της Opel στην επικερδή κατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων (LCV) με το κέντρο μηχανολογίας στο Rüsselsheim να τίθεται επικεφαλής της εξέλιξης ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων και μιας νέας οικογένειας τετρακύλινδρων βενζινοκινητήρων. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι το νέο Opel Combo απέσπασε αμέσως το περίοπτο βραβείο «International Van of the Year».

Στο πνεύμα «Opel goes electric» στα επόμενα βήματα είναι το λανσάρισμα τεσσάρων ηλεκτρικών/plug-in υβριδικών μοντέλων μέχρι το 2020, μεταξύ των οποίων η νέα γενιά Corsa, που επίσης θα διατίθεται ως πλήρως ηλεκτρικό μοντέλο, και το  Grandland X plug-in hybrid. Μέχρι το 2024, η Opel θα γίνει μία πλήρως εξηλεκτρισμένη μάρκα επιβατικών οχημάτων, προσφέροντας μία ηλεκτρική έκδοση για κάθε μοντέλο – ως υβριδικό ή ηλεκτρικό όχημα μπαταρίας – παράλληλα με τα μοντέλα που φέρουν κινητήρες εσωτερικής καύσης. 

Τέλος, στο κλείσιμο του 2018 δίνεται το έναυσμα να γιορτάσουμε τα 120 χρόνια από τότε που κατασκευάστηκε το πρώτο Opel στο Rüsselsheim το 1899! Με τη γερμανική τεχνολογία, τη συναρπαστική σχεδίαση, τις επιδόσεις και τις καινοτομίες πάντα προσιτές στους πολλούς. Με το βάρος αυτής της ιστορικής κληρονομιάς, δημιουργήσαμε τη σειρά “120 Edition” με συγκεκριμένο εξοπλισμό, ειδική σήμανση & εξαιρετικές τιμές. Ως Opel αισθανόμαστε περήφανοι για τα επιτεύγματα του παρελθόντος, αλλά και για το μέλλον μας… το GT X Experimental δίνει το στίγμα για την ταυτότητα των μοντέλων Opel της επόμενης γενιάς!

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
citroen