Ο κ. Παναγιώτης Τορνάρος, Γενικός Διευθυντής Suzuki

Η Suzuki είναι η μάρκα που βρίσκεται πάντα δίπλα στους οδηγούς που την επιλέγουν προσφέροντας τους ξένοιαστες και απολαυστικές μετακινήσεις με τα αξιόπιστα και με υψηλές επιδόσεις αυτοκίνητα της γκάμας της.

Το Suzuki Vitara έκλεισε τα 30 χρόνια κυκλοφορίας και επέστρεψε για να αλλάξει ακόμα μια φορά τους κανόνες του παιχνιδιού.

Suzuki: Αυθεντικά και αξιόπιστα

33.816 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Suzuki είναι μία μάρκα με παράδοση, πρέσβειρα αξιοπιστίας καινοτομιών και τεχνογνωσίας στην κατασκευή ποιοτικών και με ταυτότητα αυτοκινήτων. Το 2018 ήταν μια ακόμη επιτυχημένη χρονιά!

Το 2018 ήταν μια ακόμα επιτυχημένη χρονιά για τη Suzuki, την μάρκα που αφουγκράζεται τις αλλαγές των αναγκών των υποψήφιων πελατών και τις καλύπτει μέσα από την πλήρη γκάμα αυτοκινήτων που προσφέρει. 

Η περιβαλλοντική ευθύνη, οι αξεπέραστες επιδόσεις σε συνάρτηση με την οικονομία καυσίμου και τις χαμηλές εκπομπές ρύπων, η ασφάλεια και η συνεχής εξέλιξη αποτελούν τα βασικά στοιχεία για την κατασκευή κάθε μοντέλου Suzuki. Αναλυτικότερα η υβριδική τεχνολογία, τα προηγμένα συστήματα ασφαλείας Suzuki Safety Support, η αδιαπραγμάτευτη παράδοση της μάρκας- η αυθεντική τετρακίνηση ALLGRIP, οι σπορ επιδόσεις με χαμηλή κατανάλωση, που αποτελούν παράδοση πλέον για τη Suzuki καθώς και τα εύχρηστα προγράμματα ψυχαγωγίας κι άνεσης που συνοδεύουν τα αυτοκίνητα της αποδεικνύουν ότι η Suzuki κάνει πράξη τις αξίες που πρεσβεύει.

Η γκάμα των μοντέλων Suzuki χωρίζεται σε δύο κατηγορίες, τα «έξυπνα» αυτοκίνητα πόλης, που τα χαρακτηρίζει η ευελιξία και οι χαμηλές καταναλώσεις καυσίμων και τα «off road heroes», που προσφέρουν εξαιρετικές επιδόσεις εκτός δρόμου.

 Η φετινή χρονιά έφερε το λανσάρισμα του μοναδικού αυθεντικού τετρακίνητου της αγοράς του Suzuki JIMNY, το αυτοκίνητο που μπορεί να σε οδηγήσει σε όποιο προορισμό κι αν επιλέξεις, αλλά και του νέου VITARA, που έκλεισε τα 30 χρόνια κυκλοφορίας του και επέστρεψε για να αλλάξει ακόμα μια φορά τους κανόνες του παιχνιδιού στην κατηγορία των SUV που ηγείται σταθερά από την κυκλοφορία του. 

Στόχος της Suzuki είναι να προσφέρει μια συνολική εμπειρία ικανοποίησης στους πελάτες της, παρέχοντας εξαιρετικές υπηρεσίες υποστήριξης και φροντίδας για εκείνους και τα αυτοκίνητά τους. Η 7ετής εγγύηση και οδική βοήθεια, τα τακτικά προγράμματα πιστότητας και επιβράβευσης, οι διαδικτυακές πλατφόρμες εξατομικευμένης ενημέρωσης είναι κάποιες μόνο υπηρεσίες που δικαιολογούν το υψηλό ποσοστό ικανοποίησης των πελατών μας, που ανέρχεται στο 97%. Η Suzuki είναι η μάρκα που βρίσκεται πάντα δίπλα στους οδηγούς που την επιλέγουν προσφέροντας τους ξένοιαστες και απολαυστικές μετακινήσεις με τα αξιόπιστα και με υψηλές επιδόσεις αυτοκίνητα της γκάμας της.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

SPRING CHECK MERCEDES
peugeot