• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ο κ. Νίκος Γιαννουσάς, Managing Director της Volvo Car Hellas.

Το Volvo XC40 είναι το πρώτο αυτοκίνητο της ελληνικής αγοράς με δυνατότητα Car Sharing, αλλά και το πρώτο μοντέλο στην κατηγορία που προσφέρει ημι-αυτόνομη οδήγηση μέσω του Pilot Assist.

Η απομάκρυνση των πλαστικών από τις θάλασσες αποτελεί στόχο της Volvo. ¶λλωστε έχει ήδη ανακοινώσει ότι μέχρι το τέλος του 2019 θα απομακρύνει περισσότερα από 20 εκατομμύρια πλαστικά μιας χρήσης από τις εγκαταστάσεις και τις εκδηλώσεις της παγκοσμίως.

Volvo: Το «Αυτοκίνητο της Χρονιάς» είναι Volvo

Διαβάστηκε από 21263 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/12/2018
 

Έτος επιτυχιών είναι το 2018 για τη Volvo, αφού το νέο Volvo XC 40 κέρδισε τον τίτλο του «Καλύτερου Αυτοκινήτου της Χρονιάς» συμπληρώνοντας έτσι την SUV γκάμα. 

Το 2018 ήταν για την Volvo μια χρονιά επιτυχιών, τόσο σε επίπεδο μοντέλων, όσο υπηρεσιών και δράσεων. Πιο αναλυτικά, με το XC40, η Volvo αφενός κατέκτησε τον επίζηλο τίτλο του Αυτοκινήτου της Χρονιάς (Car Of The Year 2018), αφετέρου συμπλήρωσε την γκάμα των εξαιρετικών της SUV, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά ένα μοντέλο στην κατηγορία των compact SUV. Το XC40 μαγνητίζει με την ξεχωριστή σχεδίαση, που είναι πιστή στη ταυτότητα της Volvo, εντυπωσιάζει με τις κορυφαίες καινοτομίες του στην ασφάλεια, την άνεση και στον τρόπο με τον οποίο ο κάτοχός του μπορεί να χειριστεί το αυτοκίνητο και να το μοιραστεί με όποιον άλλον επιθυμεί. ¶λλωστε είναι το πρώτο αυτοκίνητο της ελληνικής αγοράς με δυνατότητα Car Sharing, αλλά και το πρώτο μοντέλο στην κατηγορία που προσφέρει ημι-αυτόνομη οδήγηση μέσω του Pilot Assist. Αν ένα αυτοκίνητο δείχνει τη μορφή των πραγμάτων που έρχονται, αυτό είναι το Volvo XC40.

Σε επίπεδο υπηρεσιών, τo Volvo On Call είναι ένας ψηφιακός βοηθός για τους κατόχους Volvo: Ενεργοποιεί από απόσταση τον κλιματισμό, για να βρίσκουν το αυτοκίνητό τους δροσερό το καλοκαίρι, ζεστό και με καθαρό παρμπρίζ το χειμώνα. Τους επιτρέπει να μοιραστούν το Volvo τους (car sharing) μέσω του app χωρίς να χρειάζεται να «δώσουν τα κλειδιά». Τους «δείχνει» πού είναι σταθμευμένο. Τους δίνει τη δυνατότητα να το κλειδώσουν (και να το ξεκλειδώσουν) από απόσταση. Συνδέεται με το σύστημα πλοήγησης. Καλεί βοήθεια σε περίπτωση ατυχήματος. Και – το κυριότερο – ενημερώνεται συνεχώς, με νέες υπηρεσίες!

Τέλος, ο πιο συναρπαστικός αγώνας στον κόσμο, το Volvo Ocean Race, είναι και μια δράση με πολύ σημαντική επιστημονική και περιβαλλοντική διάσταση, που για τη διοργάνωση 2017-2018 εστιάστηκε στην καταπολέμηση της ρύπανσης των ωκεανών από τα πλαστικά. Η Volvo έχει ήδη ανακοινώσει ότι μέχρι το τέλος του 2019 θα απομακρύνει περισσότερα από 20 εκατομμύρια πλαστικά μιας χρήσης από τις εγκαταστάσεις και τις εκδηλώσεις της παγκοσμίως, ενώ για τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος οργάνωσε καθαρισμό παραλιών σε όλο τον κόσμο. Ήταν μια πρωτοβουλία στην οποία συμμετείχε ένθερμα και η Volvo Car Hellas, καθαρίζοντας την παραλία του Χάρακα στην Αττική.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

4 tips για χρώμα σαν καινούργιο!

Πως αποθηκεύονται τα ελαστικά;

13 + 1 βλάβες που θα σε στείλουν συνεργείο!

«Πολεμικά» Karma Revero GT με 536 άλογα

Η κίνηση στους δρόμους

Νέο teaser για το επερχόμενο Ford Puma crossover (+vid)

Dacia Duster VS Opel Astra VS SEAT Arona

Tο Suzuki Ignis facelift;

Δοκιμή: Nissan Micra 1,0 λτ. turbo με 100 PS

VW Transporter εν ονόματι του νόμου

Αποκλειστικό: Νέο Volvo V40

Η ευρωπαϊκή «εκστρατεία» της McLaren GT

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ποια αυτοκίνητα είναι για κλωτσιές;

ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ: No1 δίκτυο μεταχειρισμένων αυτ/των.

Αγορά / Auto Bild: Δείτε εδώ ποια μοντέλα αποτελούν έξυπνες αγορές!!

Yellow Pages: Ελαστικά - Τιμές - Προσφορές!

Yellow Pages: Λιπαντικά - Προδιαγραφές!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: To καλύτερο επαγγελματικό αυτοκίνητο !

NISSAN: Micra με νέο 1.000άρι turbo από 12.690€

CITROEN: Reverse Sales με προνομιακή χρηματοδότηση και 5ετή εγγύηση

PEUGEOT: 208 & SUV 2008 Signature με το μεγαλύτερο όφελος!

MITSUBISHI: 0-100 Όλα τα επιβατικά μοντέλα με 0% επιτόκιο & 100€/μήνα

περισσότερα »