Ο κ. Ανδρέας Χαλμπές, Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing SKODA

Το νέο Skoda Karoq προστέθηκε στη γκάμα της Skoda ενισχύοντας έτσι ακόμη περισσότερο την παρουσία της.

Τα νέα, δελεαστικά προγράμματα χρηματοδότησης κάνουν την απόκτηση ενός μοντέλου Skoda ακόμη πιο εύκολη.

Skoda: Χρονιά ανάπτυξης

33.685 Επισκέψεις στο άρθρο

Η προσθήκη του νέου Karoq στη γκάμα, η παροχή υψηλών υπηρεσιών προς τους πελάτες, αλλά και τα νέα ευκολότερα προγράμματα χρηματοδότησης βρέθηκαν ψηλά στην ατζέντα της Skoda για αυτή τη χρονιά.

Το 2018 η SKODA ενίσχυσε ακόμη περισσότερο την παρουσία της στην ταχύτερα αναπτυσσόμενη κατηγορία οχημάτων, τα SUV. Η παρουσίαση του νέου KAROQ, έτυχε θερμής αποδοχής από τον ειδικό τύπο, αλλά και το αγοραστικό κοινό, καθιερώνοντάς το πολύ γρήγορα ως μια από τις κορυφαίες επιλογές της κατηγορίας του. Με την προσθήκη του KAROQ και την ήδη επιτυχημένη πορεία του μεγάλου SUV της μάρκας, το KODIAQ, η SKODA παρουσιάζει αύξηση 24,6% σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο, ενώ οι πωλήσεις σε πελάτες λιανικής αυξήθηκαν κατά 59,8%. Ιδιαίτερη επιτυχία, βέβαια, παρουσιάζει η μάρκα στην κατηγορία των μεσαίων και μεγάλων sedan, με την OCTAVIA και το SUPERB να καταλαμβάνουν την 1η θέση, ενώ το KODIAQ κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία των μεγάλων SUV.

Το 2018, ήταν επίσης σημαντική χρονιά για την αναβάθμιση της εμπειρίας πελάτη και των προσφερόμενων σε αυτόν υπηρεσίες. Το 80% των εκθέσεων SKODA έχουν ήδη αναβαθμιστεί στα νέα πρότυπα της μάρκας, προσφέροντας καλύτερη εκπροσώπηση των μοντέλων και διάθεση νέων τεχνολογιών στους υποψήφιους πελάτες. 

Επίσης από τις αρχές του έτους είναι διαθέσιμο το νέο πρόγραμμα απόκτησης οχήματος από την SKODA, το «CLEVER PLAN». Με το πρόγραμμα αυτό, δίνουμε τη δυνατότητα σε όλους τους αγοραστές να αποκτήσουν το μοντέλο που επιθυμούν με μικρή προκαταβολή, μικρές ισόποσες δόσεις και 4 χρόνια εγγύηση, συντήρηση και ασφάλεια. Στο τέλος της περιόδου ο πελάτης αποφασίζει αν επιθυμεί την εξαγορά του οχήματος, ή αντικατάσταση με ένα νέο. Ουσιαστικά η SKODA προσφέρει όλες τις υπηρεσίες και πλεονεκτήματα του Leasing σε πελάτες λιανικής. Η επιτυχία του προγράμματος είναι μεγάλη, καθώς 1 στους 5 πελάτες μας, επιλέγει το νέο τρόπο απόκτησης αυτοκινήτου.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center