• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ο κ. Δημήτρης Καβούρης Chief Operating Officer (COO) των Citroen & DS Automobiles.

Το Citroen C3 Aircross αναδείχθηκε Καλύτερο Αυτοκίνητο για το 2018 από τον Οργανισμό Autobest.

Το DS 7 Crossback ξεκίνησε την εμπορική του πορεία στην Ελλάδα.

Citroen - DS: Με άνεση και πολυτέλεια

27.079 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/12/2018

To 2018 ήταν μια χρονιά ορόσημο αφού η Citroen παρουσίασε νέα μοντέλα και υπηρεσίες, ενώ η DS ξεκίνησε την εμπορική διάθεση του DS 7 Crossback.

Για τη Citroen το 2018 ήταν μία πάρα πολύ σημαντική χρονιά. Στις αρχές του έτους ξεκίνησε η εμπορική διάθεση του πρώτου SUV από τη Μάρκα, το Νέο COMPACT SUV C3 Aircross. Το Φεβρουάριο κατάφερε να αναδειχθεί ως “Το Καλύτερο Αυτοκίνητο για το 2018” από τον Διεθνή Οργανισμό «AutoBest» δίνοντας το καλύτερο έναυσμα για την εμπορική επιτυχία του μοντέλου. Στα τέλη Μαρτίου ακολούθησε ο μέχρι σήμερα κυριότερος εκπρόσωπος του Προγράμματος «Citroen Advanced Comfort», τον νέο C4 Cactus, πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα την έννοια άνεση στο αυτοκίνητο.

Από το καλοκαίρι, ολόκληρη η γκάμα αυτοκινήτων της Citroen εξοπλίζεται με Euro 6.2 κινητήρες ακόμη φιλικότερους προς το περιβάλλον και εναρμονίζονται πλήρως στις αυστηρότερες νέες προδιαγραφές του WLTP. Όλα τα μοντέλα της Citroen προσφέρονται πλέον με 5 χρόνια εγγύηση (2 χρόνια εργοστασιακή και 3 χρόνια επέκταση), αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο την αξιοπιστία των μοντέλων της. Στην πρόσφατη έκθεση αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018» και στο εντυπωσιακό και μελετημένο με κάθε λεπτομέρεια χώρο της Citroën, δέσποζε η νέα φιλοσοφία της Μάρκας «La Maison Citroen».  Πραγματοποιήθηκε η πρώτη εμφάνιση του νέου SUV Citroën C5 Aircross στην Ελλάδα. To νέο μοντέλο της Citroën αποτελεί τον καλύτερο προπομπό του μέλλοντος για τη μάρκα καθώς και για την άκρως ανταγωνιστική κατηγορία των μοντέλων SUV. Η Γκάμα της Μάρκας ολοκληρώνεται με το C1 σε δύο νέες Ειδικές Εκδόσεις με τις ονομασίες Urban Ride και Elle, με το νέο C4 Cactus που θα πλαισιώνεται από την νέα ειδική έκδοση «Offroader», με standard Grip Control και μπάρες οροφής και με το επιβλητικό C4 Spacetourer RipCurl. 

Για τη DS Automobiles, το 2018 ήταν μία χρονιά ορόσημο. Πριν λίγες ημέρες ξεκίνησε η εμπορική διάθεση του νέου DS 7 Crossback, του luxury SUV του ομίλου της PSA. Κατά το ίδιο διάστημα η εγκαινιάστηκε το DS Store Athens, στη Λ. Κηφισίας 240-242. Είναι το πρώτο DS Store στη χώρα μας, ενώ στο πρώτο τρίμηνο του 2019, θα ανοίξει και το DS Salon στη Θεσσαλονίκη. Το Πακέτο ONLY YOU προσφέρει 5 χρόνια εγγύηση και 5 χρόνια DS Assistance. Στην πρόσφατη έκθεση αυτοκινήτου, η DS Automobiles παρουσίασε για μία ακόμα φορά την εξέλιξη και την τεχνογνωσία της στα πολυτελή αυτοκίνητα, συστήνοντας το κομψό και παριζιάνικο lifestyle. Η μάρκα που δε σταματά να μαγνητίζει όλα τα βλέμματα και να κατακτά καινούργιο κοινό, αποκάλυψε το νέο, εκκεντρικό compact SUV DS 3 CROSSBACK. Αποκαλύπτοντας τη νέα, εντυπωσιακή γενιά του μικρότερου μοντέλου της, η DS Automobiles έδωσε στο κοινό μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να έρθει σε επαφή με τα κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά του, που κάνουν το νέο μοντέλο να ξεχωρίζει.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ