Κλαίρη Χατζηγιάννη, Διευθύντρια Επικοινωνίας Τoyota Ελλάς ABEE.

Mε μοναδικά βελτιωμένα συστήματα τετρακίνησης για διαδρομές παντός εδάφους, το νέο RAV4 έρχεται για να παραμείνει μοναδικό στην κατηγορία του.

Η TNGA (Toyota New Global Architechure) είναι μια ολοκληρωμένη φιλοσοφία. Σηματοδοτεί μια «επανάσταση» στον τρόπο σχεδίασης, εξέλιξης και παραγωγής, υποστηρίζοντας την βασική αποστολή της μάρκας να κατασκευάζει ακόμα καλύτερα αυτοκίνητα, πιο οικονομικά, μοντέρνα σχεδιαστικά, απολαυστικά στην οδήγηση, αλλά και πιο ποιοτικά κι ασφαλή.

Toyota: Toyota σημαίνει πρωτοπορία

33.687 Επισκέψεις στο άρθρο

Το 2018 η Toyota σημείωσε αύξηση των πωλήσεων, παρείχε υψηλές υπηρεσίες after sales, παρουσίασε νέα μοντέλα και φυσικά ήταν ο πρωτοπόρος στην υβριδική/ηλεκτρική τεχνολογία.

H Toyota διέγραψε και φέτος σταθερά ανοδική πορεία στους τομείς των πωλήσεων και της εξυπηρέτησης των πελατών της. Τα κορυφαία τεχνολογικά της μοντέλα αναπτύσσονται με κύριο πυλώνα την υβριδική/ηλεκτρική τεχνολογία, την οποία πρώτη η Toyota εφάρμοσε παγκοσμίως εδώ και πάνω από δύο δεκαετίες. Επιπλέον, η υβριδική/ηλεκτρική τεχνολογία, μέσω της ΤΝGA (Toyota New Global Architechure) αποτελεί τη βάση εξέλιξης για όλους τους κινητήρες, με κύριο στόχο την πιο συνεπή οδηγική αίσθηση, οικονομία, ποιότητα κι ασφάλεια. 

Σε επίπεδο μοντέλων ,το 2018 ενισχύθηκε από το νέο Aygo και ενδυνάμωσε την ήδη ξεχωριστή θέση του στην κατηγορία Α. Με το νέο Aygo, η Toyota τόνωσε περαιτέρω το νεανικό και ξεχωριστό στυλ του μοντέλου, αφού δημιούργησε έναν κινητήρα πιο αποδοτικό με σαφή βελτίωση επιδόσεων και συμπεριφοράς. Το C-HR, συνεχίζει να χαρίζει στους λάτρεις των δυναμικών SUV, τον πρωτοποριακό του σχεδιασμό και την προηγμένη υβριδική/ηλεκτρική τεχνολογία του. Τέλος, το Yaris, αναμφισβήτητα παρέμεινε και φέτος ο «πρωταγωνιστής» της αγοράς. Κέρδισε ακόμα περισσότερο τις εντυπώσεις με την ευφυή, δυναμική και γεμάτη στιλ σχεδίαση, σε συνδυασμό με τους αποδοτικούς κινητήρες, που καλύπτουν τα ήδη μελλοντικά πρότυπα εκπομπών με οικονομία στην κατανάλωση τόσο στον βενζινοκινητήρα 1,5 λτ., όσο και στην υβριδική/ηλεκτρική του έκδοση.

Και βέβαια, η νέα χρονιά, το 2019, ξεκινά με μεγαλύτερη αισιοδοξία, παρουσιάζοντας νέα, καινοτόμα προϊόντα, όπως η νέα Corolla στις αρχές του 2019. Το νέο μοντέλο αντικαθιστά το Auris και φέρει όλα τα πλεονεκτήματα της τέταρτης γενιάς του υβριδικού/ηλεκτρικού συστήματος Toyota, ενώ πρόκειται να ικανοποιήσει απόλυτα, όλες τις προσδοκίες των καταναλωτών της κατηγορίας C-hatchback. Επίσης, το νέο RAV4 που αναμένεται και αυτό στις αρχές του 2019 δίκαια χαρακτηρίζεται ΅Άπλήρως SUV” και «πλήρως υβριδικό/ηλεκτρικό». Διαθέτει πρωτοποριακό πνεύμα και προάγει την SUV κατηγορία σε μια νέα εποχή. 

Κλείνοντας, το 2018 η Toyota Hellas δραστηριοποιήθηκε ενεργά σε δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης με βασικούς εθελοντές το ίδιο το προσωπικό της, όπως αναδασώσεις περιοχών, καθαρισμούς παραλιών και βοήθεια σε ευπαθείς ομάδες. Επιπλέον, δρα μέσω χορηγιών που στόχο έχουν την βελτίωση και ανάπτυξη της κοινωνίας (ενδεικτικά: Ecocity Forum 2018 που  διοργανώθηκε με κύριο θέμα «Κυκλική Οικονομία στις Έξυπνες Πόλεις» και χορηγία στην Φθινοπωρινή Συναυλία στο Ηρώδειο «Μαζί με το Παιδί»). Επίσης, ο παγκόσμιος, παιδικός διαγωνισμός ζωγραφικής «Toyota Dream Car» διοργανώνεται και φέτος για 13η συνεχή χρονιά, παρακινώντας τους μικρούς έλληνες φίλους μας, να ζωγραφίσουν το «Αυτοκίνητο των Ονείρων» τους. 
Για το 2019, η Τoyota Ελλάς είναι ήδη έτοιμη για το παγκόσμιο project των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκυο του 2020.  Είμαστε περήφανοι που η ΤΟΥΟΤΑ είναι Παγκόσμιος Συνεργάτης Μετακίνησης των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων, υποστηρίζοντας το ολυμπιακό ιδεώδες που ενώνει ανθρώπους και γιορτάζοντας παράλληλα το απόγειο της ανθρώπινης μετακίνησης.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Toyota
test center