Νίκος Νoταράς Πρόεδρος της Ford Motor Hellas

Το 2018 η Ford παρουσίασε 11 νέα μοντέλα και εκδόσεις. Το νέο Ford Focus είναι βέβαια αυτό που βρέθηκε στο επίκεντρο.

Μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας «Ask Ford» η Ford παρέχει απαντήσεις σε κάθε απορία των πελατών της.

Η νέα γενιά Mustang ήρθε για να τρελάνει το κοινό με τον χαρακτήρα του.

Ford: Love the road again

33.728 Επισκέψεις στο άρθρο

Το 2018, ήταν πραγματικά μία υπέροχη χρονιά για τη Ford! Με 11 νέα μοντέλα και εκδόσεις, με το νέο Ford Focus και πρωτοποριακές υπηρεσίες η Ford θα σε κάνει να… «αγαπήσεις το δρόμο ξανά».

Η Ford τα τελευταία χρόνια υπήρξε ιδιαίτερα δραστήρια με λανσαρίσματα που ανανέωσαν σχεδόν ολόκληρη τη γκάμα επιβατικών και επαγγελματικών αυτοκινήτων! Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που, μόνο τον τελευταίο χρόνο, προχωρήσαμε στην παρουσίαση 11 νέων μοντέλων και εκδόσεων, όπως το νέο μικρό SUV Ecosport, το σούπερ μίνι Ka+, τα νέα crossover Fiesta Active και Ka+ Active, το Fiesta ST – το πιο καυτό hot hatch της κατηγορίας του, αλλά και τη θρυλική νέα Ford Mustang!

Η πιο πρόσφατη προσθήκη στα νέα μας μοντέλα είναι το ολοκαίνουργο Ford Focus, ένα αυτοκίνητο που μας οδηγεί στην εποχή της αυτόνομης οδήγησης! Με την ποιότητα κατασκευής, την οδική συμπεριφορά à la Ford, και φυσικά τις τεχνολογίες αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 2 που διαθέτει, είναι το καλύτερο Ford που κατασκευάσαμε ποτέ!

Παράλληλα, δεν ξεχνούμε τους κατόχους των παλαιότερων οχημάτων Ford. Μέσα από πρωτοποριακές Υπηρεσίες μετά την Πώληση υποστηρίζουμε όλους όσους επιλέγουν τα Εξουσιοδοτημένα Συνεργεία Ford και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό τους. Όπως πάντα, προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές τιμές στην αγορά, παρέχοντας μεταξύ άλλων και υπηρεσίες οδικής βοήθειας, αλλά και δυνατότητα κλεισίματος ραντεβού άμεσα, μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας. Και δεν σταματάμε εδώ - πρόσφατα λανσάραμε το «ASK Ford», ένα εξαιρετικό εργαλείο με το οποίο παρέχουμε απαντήσεις σε κάθε απορία των πελατών μας!

Βέβαια, πίσω από όλα αυτά, βρίσκονται οι άνθρωποι που δουλεύουν στη Ford - Όλοι εκείνοι που εργάζονται καθημερινά για την προώθηση της μάρκας. Η χρονιά που φεύγει, μας αφήνει μία υπέροχη γεύση συναδελφικότητας, αφού η «οικογένεια» της Ford στην Ελλάδα έδειξε έμπρακτα τη συμπαράστασή της σε παιδιά που την είχαν ανάγκη! Οι δύο φιλανθρωπικές εκδηλώσεις που διοργανώσαμε για τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Χατζηκυριάκειο ίδρυμα στον Πειραιά, μας έφεραν όλους πιο κοντά και απέσπασαν Πανευρωπαϊκή αναγνώριση κερδίζοντας το βραβείο CLAD (ChairmanΆs Leadership Awards for Diversity) της Ford Ευρώπης.

Το 2018, ήταν πραγματικά μία υπέροχη χρονιά για τη Ford!

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

peugeot
citroen