Ο κ. Χάρης Δάνδουρας, Εμπορικός Διευθυντής SEAT.

«Alexa, να πάρω ομπρέλα;». Στο μέλλον μια τέτοια ερώτηση θα μπορείτε να κάνετε σε ένα μοντέλο της SEAT, και θα παίρνετε αμέσως απάντηση!

Τα 25α γενέθλια έκλεισε φέτος το εργοστάσιο στο Martorell, έχοντας παράξει 10 εκ. αυτοκίνητα από 39 διαφορετικά μοντέλα

Το 2018 η μάρκα CUPRA σαν αυτόνομο brand, αποτέλεσε την απόλυτη και πιο σύγχρονη εκδοχή του sportiness και της μοναδικότητας.

SEAT: Μια χρονιά Ρεκόρ!

33.692 Επισκέψεις στο άρθρο

Το 2018 για την SEAT είναι μια χρονιά σταθμός. Ρεκόρ πωλήσεων, νέα μοντέλα, τεχνολογίες σύμφωνες με την κινητικότητα του μέλλοντος και μια νέα μάρκα, η CUPRA, είναι μερικά από τα επιτεύγματα της SEAT.

Το 2018 είναι σίγουρα μια χρονιά σταθμός για την SEAT, με αποτελέσματα ρεκόρ τόσο σε επίπεδο πωλήσεων, όσο και οικονομικών αποτελεσμάτων. Η πλήρης γκάμα μοντέλων, με πρωτοστάτες τα νέα ΙΒΙΖΑ και ARONA, το πρώτο Β-SUV του Ομίλου Volkswagen, η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και συνδεσιμότητας, η ξεχωριστή σχεδίαση και ο πάντα νεανικός χαρακτήρας των αυτοκινήτων SEAT, αναγνωρίζονται από το αγοραστικό κοινό και με ιδιαίτερη χαρά βλέπουμε πλέον την Μάρκα μας να συγκαταλέγεται ανάμεσα στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες της αγοράς, τόσο σε παγκόσμιο όσο και πανελλαδικό επίπεδο. 

Στρατηγικός μας στόχος η παροχή «Easy Mobility» για την κινητικότητα του μέλλοντος και σε αυτή την κατεύθυνση αναδείξαμε φέτος πλήθος σχετικών πρωτοβουλιών και τεχνολογιών, όπως η ενσωμάτωση του φωνητικού βοηθού Alexa της Amazon στα αυτοκίνητά μας, ή της εφαρμογής αναγνώρισης τραγουδιών Shazam καθώς και του συστήματος πλοήγησης Waze της Google, ενώ παράλληλα ιδρύσαμε την ανεξάρτητη εταιρία ΧΜΟΒΑ με μοναδικό στόχο ακριβώς την μελέτη νέων και πρωτοποριακών λύσεων μετακίνησης.

Το 2018 γιορτάσαμε επίσης τα 25α γενέθλια του εργοστασίου μας στο Μartorell που έχει ήδη παράξει περισσότερα από 10 εκ. αυτοκίνητα από 39 διαφορετικά μοντέλα, ενώ καταφέραμε να μειώσουμε και το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα κατά 35%, με την μεγιστοποίηση χρήσης των διαθέσιμων πόρων και την ελαχιστοποίηση των εκπομπών ρύπων σε όλες μας τις λειτουργίες.

Επιπλέον, ανεξαρτητοποιήθηκε η μάρκα CUPRA σαν αυτόνομο brand, προσδοκώντας να αποτελέσει πλέον την απόλυτη και πιο σύγχρονη εκδοχή του sportiness και της μοναδικότητας, ενώ παρουσιάσαμε και το E-Racer το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο τουρισμού το οποίο θα αποτελέσει την βάση του νέου θεσμού ETCR από το 2020, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι ηλεκτροκίνηση και σπορ οδήγηση μπορούν να συνδυαστούν άψογα.                       

Δεσμευόμαστε για την παρουσίαση ενός νέου μοντέλου κάθε 6 μήνες μέχρι το 2020 και για τον λόγο αυτό σας καλούμε να παραμείνετε συντονισμένοι για τις εκπλήξεις που ακολουθούν από την SEAT το επόμενο διάστημα. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Toyota
moto