• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Γιώργος Μπακόπουλος, CEO της FCA Greece

Το νέο Fiat 500X και οι ολοκαίνουριοι turbo βενζινοκινητήρες FireFly απόδοσης 120 (1.0lt) και 150 (1.3lt) ίππων εκφράζουμε με τον καλύτερο τρόπο το καινοτόμο πνεύμα του ομίλου

Αξιοσημείωτη είναι η 2η θέση των πωλήσεων της ελληνικής αγοράς από το Fiat Panda, συνεπικουρούμενο και από τον κινητήρα CNG, που προσφέρει μια εξαιρετικά συμφέρουσα εναλλακτική για όσους αναζητούν ένα μοντέλο με κορυφαία οικονομία καυσίμου.

Η Alfa Romeo είναι μια μάρκα που εστιάζει στην ανάπτυξη και αξιοποίηση προηγμένων τεχνολογιών που προσφέρουν κορυφαία οδηγική απόλαυση.

FCA: Το 2018 γυρίσαμε μια νέα σελίδα

27.386 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/12/2018

Νέοι turbo βενζινοκινητήρες, ολοκληρωμένα πακέτα προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης, επιτυχία στις πωλήσεις και μοντέλα που εστιάζουν προηγμένη τεχνολογία και οδηγική απόλαυση είναι μερικά από τα στοιχεία που χαρακτήρισαν τα μοντέλα της FCA φέτος.

Το 2018 αποτέλεσε μια σημαντική χρονιά για την Fiat Chrysler Automobiles (FCA) σε παγκόσμιο επίπεδο. Η ανακοίνωση του νέου πενταετούς αναπτυξιακού πλάνου, σε συνδυασμό με την εξάλειψη του βιομηχανικού χρέους του ομίλου σηματοδοτούν μια νέα εποχή τόσο σε εμπορικό, όσο και τεχνολογικό επίπεδο. 

Στην Ελλάδα οι εκπροσωπούμενες μάρκες της FCAG (Fiat, Alfa Romeo, Abarth, Fiat Professional) συνέχισαν την δυναμική τους πορεία βασιζόμενες σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων. Αξιοσημείωτη η 2η θέση των πωλήσεων της ελληνικής αγοράς από το Fiat Panda, συνεπικουρούμενο και από τον κινητήρα CNG, με κίνηση φυσικού αερίου, που προσφέρει μια εξαιρετικά συμφέρουσα εναλλακτική για όσους αναζητούν ένα μοντέλο με κορυφαία οικονομία καυσίμου, υψηλή αυτονομία και εξαιρετικά χαμηλές εκπομπές ρύπων. 

Επίσης, σε τεχνολογικό επίπεδο, με την παρουσίαση του ανανεωμένου 500Χ, η Fiat προσφέρει στο ευρύ κοινό ένα από τα πιο ολοκληρωμένα πακέτα προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης (ADAS), συμβάλλοντας καθολικά στη υποστήριξη της ενεργητικής ασφάλειας. Παράλληλα η παρουσίαση των ολοκαίνουργιων κινητήρων Turbo βενζίνης FireFly, απόδοσης 120 (1.0lt) και 150 (1.3lt) ίππων, εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο το καινοτόμο πνεύμα του ομίλου.

Αντίστοιχα, η Alfa Romeo, με τις Giulia και Stelvio εστιάζει στην ανάπτυξη και αξιοποίηση προηγμένων τεχνολογιών που προσφέρουν κορυφαία οδηγική απόλαυση. Η εφαρμογή λύσεων όπως το Brake-by-wire, ο άξονας μετάδοσης από συνθετικά υλικά, αλλά και άλλες τεχνολογίες που έχουν σαν στόχο την μείωση του βάρους έχουν σαν αποτέλεσμα οι Giulia και Stelvio να αποτελούν σημείο αναφοράς για την ασφάλεια και την οδηγική εμπειρία που παρέχουν.  

Τέλος, το 2018, η FCA Greece εστίασε και στη βελτίωση του συνόλου των παρεχόμενων υπηρεσιών, με μια σειρά προγραμμάτων σε επίπεδο After Sales (standard 5ετής εργοστασιακή εγγύηση, δωρεάν εποχιακοί έλεγχοι, ειδικές προσφορές, κτλ.), και σε συνεργασία με την FCA Bank προσέφερε πλειάδα ανταγωνιστικών προγραμμάτων άτοκης ή χαμηλότοκης χρηματοδότησης. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ