Δοκιμή: Ford Mustang Mach-E
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δοκιμή: Ford Mustang Mach-E

20.629 Επισκέψεις στο άρθρο (3/8/2023)

Η πισωκίνητη Ford Mustang Mach-E έχει εμφάνιση που σπάει λαιμούς, προηγμένη τεχνολογία και κυρίως την κορυφαία πραγματική αυτονομία που έχουμε μετρήσει. Αρκούν για το φλερτ με τον τίτλο του κορυφαίου ηλεκτρικού.

Αλογο 300 ίππων για υπερμαραθώνιο!

Η Ford Mustang Mach-E είναι αναμφισβήτητα το ηλεκτρικό μοντέλο που θα κάνει και τους πιο δύσπιστους απέναντι στην ηλεκτροκίνηση να κάνουν δεύτερες σκέψεις. Έχει τη δική του ξεχωριστή ταυτότητα, προκλητική εμφάνιση, ευχάριστη οδηγική συμπεριφορά, τεχνολογία και το κυριότερο αυτονομία που σου επιτρέπει να ταξιδέψεις χωρίς να χρειαστεί να φορτίσεις στο ενδιάμεσο. Παράλληλα κάνει και επίκληση στο συναίσθημα συνδυάζοντας την ιστορία της Mustang (παρελθόν) με το μέλλον της αυτοκίνησης, σε ένα καθόλα premium περιτύλιγμα.

Η πισωκίνητη εκδοχή των 294 ίππων, την δοκιμή της οποίας θα διαβάσετε παρακάτω, κοστίζει 58.700 ευρώ μετά την επιδότηση των 8.000 ευρώ και είναι η έκδοση με την πιο μεγάλη αυτονομία μέσα στη γκάμα της. Η Ford υπόσχεται 610 χλμ. με μία φόρτιση, νούμερο από τα κορυφαία που παίζουν στην αυτοκίνηση.

Συνέχεια του άρθρου >>>
NEO TRAFIC
skoda