Ένα μεγαλύτερο «C3» είναι σχεδιαστικά το εσωτερικό του Aircross, με νεανικό αέρα και ευχάριστο γενικά διάκοσμο αλλά και προσεγμένη ποιότητα κατασκευής.

Εσωτερικό-Χώροι-Πρακτικότητα: Τα πάντα…όλα

145.154 Επισκέψεις στο άρθρο (10/8/2018)

Η εικόνα στο εσωτερικό του C3 Aircross είναι γνώριμη, αφού οι βασικές γραμμές προέρχονται σχεδόν αυτούσιες από το πιο «ασφάλτινο» C3. Οι ξεχωριστοί σχεδιαστικά αεραγωγοί, το τιμόνι με την πεπλατυσμένη κάτω πλευρά του και η οθόνη αφής του infotainment ορίζουν τη γενικά ευχάριστη και σύγχρονη εικόνα του. Η ποιότητα είναι προσεγμένη τόσο όσον αφορά στα υλικά (αν και σκληρά) όσο και στην συναρμολόγησή της, ενώ η εργονομία ικανοποιεί. Τα άνετα και φαρδιά καθίσματα αποτελούν κι εδώ άλλο ένα εταιρικό highlight διαμορφώνοντας μια εξαιρετική θέση οδήγησης, ενώ ο οδηγός έχει στη διάθεσή του και όλα τα σύγχρονα μέσα άνεσης και ασφάλειας.

Οι χώροι είναι καλοί για 4 ή με μικρές παραχωρήσεις και για 5 επιβάτες (λόγω του πλάτους του πίσω καθίσματος) με εξαιρετικό χώρο για τα κεφάλια τους κυρίως, ενώ ο χώρος αποσκευών έχει όγκο 410 έως 520 λίτρα, ανάλογα με την ρύθμιση των πίσω καθισμάτων. Αυτά έχουν την δυνατότητα να σύρονται ως προς τον διαμήκη άξονα σε απόσταση έως 150 χλστ. προσφέροντας και δυνατότητα ρύθμισης της κλίσης της πλάτης τους. Μαζί με τις αρκετές και πρακτικές θέσεις για αντικείμενα στο εμπρός μέρος και άλλες λεπτομέρειες, όπως η θήκη στο ταμπλό εμπρός από το συνοδηγό και οι μεγάλες ποτηροθήκες, αποτελούν στοιχεία του πολυχρηστικού χαρακτήρα του C3 Aircross και ας μην ονομάζεται… Picasso.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Hyundai
OPEL