• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ευέλικτο και «ζωντανό» παρά τον όγκο του αποδεικνύεται το Kodiaq στο δρόμο ευχαριστώντας σε κάθε περίπτωση τον οδηγό και τους επιβάτες του.

Δοκιμή: Αυτόματο Skoda Kodiaq

Διαβάστηκε από 68741 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/10/2018
 

Ανήκοντας στην δημοφιλέστατη κλάση των SUV και έχοντας στη φαρέτρα του μεγάλους χώρους, πολύ καλή σχέση τιμής-αξίας, αλλά και macho εμφάνιση, το Kodiaq στοχεύει να γίνει ο παντοτινός σύντροφος του οικογενειάρχη.

What is new
- 2,0 TDI με 150 άλογα
- Δικίνητο με 7άρι DSG κιβώτιο
- Καίει 7,4 λτ./100 χλμ.
- Με 27.700 ευρώ και καλό εξοπλισμό

Το Skoda Kodiaq, το πρώτο μεγάλο SUV της τσέχικης φίρμας, διανύει το ταξίδι του στην ελληνική αγορά έχοντας ως κύρια εφόδια τόσο την εξαιρετικά χαμηλή τιμή του –ξεκινά λίγο ψηλότερα από 22.000 ευρώ-, όσο και τα value for money εξοπλιστικά πακέτα. Μετά την πρώτη δοκιμή της δικίνητης έκδοσης με τον 1.4 TSI 125 PS, δοκιμάζουμε την βασική πετρελαιοκίνητη έκδοσή του που διατίθεται στην ελληνική αγορά από 27.700 ευρώ, έχοντας στη φαρέτρα της πλούσιο εξοπλισμό. Για όσους πάλι θέλουν τετρακίνηση, η τιμή στο ίδιο εξοπλιστικό πακέτο και με τον ίδιο κινητήρα-κιβώτιο, κοστίζει 3.200 ευρώ παραπάνω, ήτοι από 30.900 ευρώ.
 
Αρχοντικό και macho
Αισθητικά, έντονα είναι τα στοιχεία του αμαξώματος με την επιβλητική μάσκα και τα «κοφτερά» φωτιστικά σώματα να ξεχωρίζουν στο εμπρός μέρος, με τις μεγάλες γυάλινες επιφάνειες, τις έντονες ακμές, αλλά και τις «καθαρές» γραμμές να συνθέτουν μια macho εικόνα για το Kodiaq, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποιο στοιχείο υπερβολής. Πέραν αυτού, η επιτυχία των σχεδιαστών έχει να κάνει και με την αεροδυναμική, αφού ο σχετικός συντελεστής του μοντέλου είναι στο 0,32 αποτελώντας μια από τις καλύτερες τιμές στην κατηγορία.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
Σχολιάστε την είδηση 8 σχόλια