Δοκιμή: Honda Civic e:HEV με 184 PS
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δοκιμή: Honda Civic e:HEV με 184 PS

126.570 Επισκέψεις στο άρθρο (24/8/2023)

Δοκιμάζουμε το νεότερο Honda Civic, το οποίο πλέον είναι αποκλειστικά φουλ υβριδικό με 184 ίππους, έχει δυναμικά χαρακτηριστικά στο δρόμο και είναι κατασκευασμένο με σκοπό να κάνει πιο χαρούμενους τους επιβάτες του.

Honda Civic: Ένα υβριδικό φτιαγμένο για οδήγηση

Honda Civic: Το μοντέλο με τους πιο θερμούς υποστηρικτές της αυτοκίνησης πέρασε το γκαράζ του AutoΤρίτη για να υποβληθεί στις δοκιμασίες του test center μας. Μπορεί οι Ιάπωνες να έκαναν τη νύχτα μέρα (μόνο υβριδικό γαρ!), αλλά το Civic έχει σκοπό να αποδείξει ότι ακόμα και έτσι ξέρει να προσφέρει ευχαρίστηση και μάλιστα πολυεπίπεδη.

Civic και υβριδικό! Το λέω άλλη μία για να το χωνέψω πρώτα εγώ ο ίδιος, φαντάζομαι πόσο δύσκολο είναι να το χωνέψετε όσοι το ακούτε πρώτη φορά. Όταν 50 χρόνια ιστορίας (1972 το πρώτο έτος κυκλοφορίας του, με 27,5 εκ. πωλήσεις) έχουν συνδεθεί με αγνά βενζινοκίνητα γκάζια («κάτσε να ανοίξει το βιτέκ») και αφίσες κρεμασμένες σε εφηβικά δωμάτια με τις πιο extreme μετατροπές, μιλάμε για μια σημαντική αλλαγή. Οι εποχές άλλαξαν βλέπετε και οι περιβαλλοντολογικοί περιορισμοί θέλουν τα οχήματα πιο καθαρά, συνεπώς το Civic όφειλε να εκσυγχρονιστεί προς αυτή την τάση, όπως οφείλει να σεβαστεί και τους petrolhead οπαδούς του.

Συνέχεια του άρθρου >>>
NEO PROACE
skoda