to Fiat 500+ (πάνω) έμεινε μόνο στα σχέδια. Σήμερα όμως έχουμε το νέο 600, που ανήκει στη μικρή κατηγορία αλλά SUVίζει ελαφρώς!

to Fiat 500+ (πάνω) έμεινε μόνο στα σχέδια. Σήμερα όμως έχουμε το νέο 600, που ανήκει στη μικρή κατηγορία αλλά SUVίζει ελαφρώς!

Fiat αντί-Punto: Το 4πορτο Fiat 500 δεν έπεισε, αλλά τώρα ήρθε το 600

5.050 Επισκέψεις στο άρθρο (20/7/2023)

Το τετράπορτο Fiat 500+, που δεν έγινε ποτέ, ήταν μια χαμένη ευκαιρία για άμεσο αντικαταστάτη του Punto. Η Fiat ίσως έχασε την ευκαιρία να πιάσει τη ΜΙΝΙ στον ύπνο με μια τετράπορτη έκδοση του ρετρό μοντέλου της, όμως τώρα με το ολοκαίνουργιο 600 βάζει πρόσω ολοταχώς για τα μικρά. Θα τα καταφέρει;

Θα γούσταρες ένα 4πορτο 500αράκι ή κανένα σαν το Punto;

Σκέψου ένα τετράπορτο Fiat 500, μεγαλύτερο σε κάθε διάσταση για να φτάσει το μέγεθος ενός κανονικού μικρού, χρόνια πριν η ΜΙΝΙ βάλει πίσω πόρτες στο δικό της Cooper. Και όμως, αυτό το αυτοκίνητο, το 500+ παραλίγο να γίνει πραγματικότητα. Κρίμα ή καλύτερα που δεν έγινε;
 
Δέκα χρόνια πριν, όταν το Grande Punto τελείωνε την καριέρα του, η Fiat εγκατέλειψε τα μικρά, μια κατηγορία στην οποια «κεντούσε», χωρίς αντικαταστάτη. Όμως, η ιδέα δεν ήταν αυτή. Με την μικρή κατηγορία να πιέζεται αφόρητα στο κόστος και τα ελάχιστα περιθώρια κέρδους, το μικρό της Fiat ή θα έπρεπε να αλλάξει ριζικά από τη λογική του Punto, ή να πεθάνει. Και πέθανε. Όχι όμως χωρίς μάχη.

Συνέχεια του άρθρου >>>
test center
KIA