2 φωτογραφίες »

Ράλι Ακρόπολις: O αγώνας με τη μεγάλη δημοφιλία!

2.190 Επισκέψεις στο άρθρο (12/9/2021)

Πανηγυρικά ξεκίνησε το δικό μας Ακρόπολις 2021 και πανηγυρικότατα το τίμησε με την παρουσία του ο κόσμος και το απίστευτα μεγάλο κοινό του! Σε σημείο που η προσέλευση του κόσμου που το αγαπά και το τιμά να δημιουργήσει προβλήματα που ελπίζουμε με τη σωστή αντιμετώπιση να λυθούν αλλά και με σοβαρά μέτρα αντιμετώπισης!

Με την καθολική συμμετοχή του πλήθους των θεατών το Ακρόπολις μπήκε στη 2η ουσιαστική μέρα διεξαγωγής του! Πολλοί υποστηρίζουν ότι οι οδηγοί του WRC σπάνια αντικρύζουν το απίστευτα μεγάλο πλήθος των θεατών. Είναι αυτή η προσέλευση των θεατών η μεγαλύτερη απόδειξη του πόσο μας έλειψε αυτός ο μοναδικός αγώνας.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Όμως η πολιτεία (που χάρη στην αμέριστη υποστήριξη ο αγώνας ξαναβρήκε τη θέση που του πρέπει στο παγκόσμιο στερέωμα) να αποφασίσει και για ουσιαστικά μέτρα ελέγχου του ενθουσιασμού των θεατών. Που δεν αργεί με τα ήδη θεσπισμένα αυστηρά κριτήρια περί ασφάλειας και προστασίας των θεατών να μεταβάλει, ο ενθουσιασμός, την επιτυχία σε προβληματισμό από πλευράς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (FIA) και σε λήψη μέτρων για τον ίδιο τον αγώνα. Για παράδειγμα το απείθαρχο ορισμένης μερίδας θεατών – παρά τις προειδοποιήσεις ότι όλα καταγράφονται πλέον από τα ελικόπτερα και τους διεθνείς επόπτες ασφαλείας – οδήγησε στην ακύρωση της 1ης διέλευσης από την υπέροχη Ειδική Διαδρομή Ελευθεροχωρίου.

Ευτυχώς επικράτησε η σύνεση και το απίστευτο πλήθος των θεατών πειθάρχησε στη διάρκεια της 2ης διέλευσης (και τελευταίας Ειδικής Διαδρομής του Σαββάτου, 11 Σεπτεμβρίου 2021) και όλα πήγαν καλά. Και μπόρεσε έτσι να ολοκληρωθεί ένα ακόμη σκέλος του αγώνα που δικαιολογεί με τον καλύτερο τρόπο τη φήμη του και την αξία του φυσικά.

Στον αγωνιστικό τομέα ο νεαρός Φινλανδός που ακούει στο όνομα Κάλε Ροβάνπερα κατάφερε να πρωταγωνιστήσει με τον καλύτερο τρόπο. Αυξάνοντας τη διαφορά ασφαλείας από τον 2ο και τον 3ο στην κατάταξη (Τάνακ και Οζιέ, αντίστοιχα) μέχρι τη μέση της ημέρας και στη συνέχεια ελέγχοντάς την με τον καλύτερο τρόπο….

Απομένει το μεγάλο στοίχημα για αύριο, τελευταία μέρα του αγώνα, να μπορέσουν οι ώμοι των σχεδόν 21 χρόνων του να αντέξουν την πίεση του πολύ σοβαρού Τάνακ. Ο οποίος μη ξεχνάμε έχει πολλαπλάσια πείρα αλλά και έναν Παγκόσμιο Τίτλο κατακτημένο επάξια... Θα δούμε.

Να δούμε επίσης και οι υποσχέσεις που δίνει ο Φουρμώ, αν και πως θα επαληθευτούν!

H κατάταξη στο τέλος του Σαββάτου:

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Hyundai
vw