Νέα ταινία της Toyota: Σαν άγρια ζώα τα αγωνιστικά Gazoo Racing

Νέα ταινία της Toyota: Σαν άγρια ζώα τα αγωνιστικά Gazoo Racing

1.894 Επισκέψεις στο άρθρο (28/12/2023)

- Μια ταινία-ύμνος για την αγωνιστική σειρά «GR» της Toyota
- Πρωταγωνιστούν οι επαγγελματίες οδηγοί της Toyota Gazoo Racing
- Δεν τους φτάνουν 3 τίτλοι, θέλουν να βελτιώσουν κι άλλο τα «GR»

Μια ταινία-ύμνος για την αγωνιστική σειρά «GR» της Toyota

Λες και είναι άγρια ζώα, η νέα ταινία της Toyota κινηματογραφεί τα καλύτερα αυτοκίνητα της αγωνιστικής σειράς της, «GR», σε slow motion καθώς «ξεσηκώνουν» τους αμμόλοφους της ερήμου, γλιστρούν σε βορινούς χιονισμένους τόπους ή διασχίζουν λασπωμένους χωματόδρομους. Είναι μια ταινία που εκφράζει την φιλοσοφία του προέδρου της Toyota να κατασκευάσει ολοένα και καλύτερα αγωνιστικά αυτοκίνητα για τις GR εκδόσεις.

Στην ταινία απεικονίζονται το GR Yaris Rally1 HYBRID που έτρεξε στο WRC1, το GR010 HYBRID που αγωνίστηκε στο WEC2, το GR DKR Hilux T1+ που συμμετείχε στο ράλι του Dakar3, και το GR Supra που άντεξε στον αγώνα 24 ωρών Nurburgring4.

Πρωταγωνιστούν οι επαγγελματίες οδηγοί της Toyota GR

Για τις ανάγκες της κινηματογράφησης, το τιμόνι ανέλαβαν επαγγελματίες οδηγοί της Toyota GR όπως ο Takamoto Katsuta, Kamui Kobayashi, Masahiro Sasaki, Giniel de Villier και ο Norihiko Katsuta ο οποίος οδηγούσε το αυτοκίνητο που είχε προσαρτημένο τον κινηματογραφικό φακό. Ένα πρόσθετο βίντεο με τίτλο «WILD MOMENT - BEHIND THE SCENES» με σκηνές που δεν μπήκαν στην τελική ταινία, κυκλοφορεί στο κανάλι της Toyota Gazoo Racing, στο Youtube.
 

Δεν τους φτάνουν 3 τίτλοι, θέλουν να βελτιώσουν κι άλλο τα «GR»

Η σειρά «GR», που ξεκίνησε το 2017, έχει τις ρίζες της στην Team GAZOO της Toyota που ξεκίνησε το 2007 από τον κύριο οδηγό της Toyota, Hiromu Naruse, και τον τότε αντιπρόεδρο της εταιρίας, Akio Toyoda. Η σειρά στοχεύει να βελτιώσει τις αποδόσεις των αγωνιστικών της Toyota, από την εμπειρία και τα σχόλια των οδηγών που θα έρθουν μετά από τις συμμετοχές τους σε αγώνες και ράλι, όπως αυτά που αναφέραμε. Ένα εγχείρημα που μέχρι στιγμής αποφέρει καρπούς αφού η Toyota GR έχει κερδίσει τον τίτλο κατασκευαστών τρεις χρονιές σερί μετά την επιστροφή της στο WRC.

home pro
VW CRAFTER LEASEPRO