• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Top 5 σε πρακτικότητα C-SUV με συρόμενο πίσω κάθισμα

110.959 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 31/12/2020

Δες 5 οικογενειακά SUV με συρόμενο πίσω κάθισμα και δυνατότητα αυξομείωσης της χωρητικότητας του πορτ-μπαγκάζ. Πόσο μεγαλώνει ο χώρος τους, αλλά και τι επιπλέον χαρακτηριστικά διαθέτουν;

FORD: Ford bonus με επιτόκιο 0.99% και 8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

CITROEN: Citroen C3 Aircross με 17.500€ & 5 χρόνια εγγύηση

Στην αναζήτηση του καλύτερου χώρου αποσκευών στην κατηγορία των μικρομεσαίων crossover, δεν αρκεί μόνο ένα νούμερο, αυτό της χωρητικότητας σε λίτρα, καθώς σε πολλές περιπτώσεις τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε μοντέλου, μπορούν να φανούν χρησιμότερα από το συνολικό όγκο. Φυσικά δεν θέλουμε να μειώσουμε τη σημασία της χωρητικότητας, αλλά να τονίσουμε και το ρόλο άλλων χαρακτηριστικών.

Εξάλλου όπως το γνωρίζετε, εμείς εδώ στο AutoΤρίτη, έχουμε το «χούι» να κοιτάζουμε και να ελέγχουμε την παραμικρή λεπτομέρεια, όπως άλλωστε έχουμε κάνει και με την μέθοδο του «Ταμερλάνου», όπου μετράμε τις πραγματικές χωρητικότητες κάθε μοντέλου, αλλά και τις επιμέρους διαστάσεις και ιδιαιτερότητες.

Αυτή τη φορά θα ασχοληθούμε με την πρακτικότητα του χώρου αποσκευών, παρουσιάζοντας 5 οικογενειακά SUV με συρόμενο πίσω κάθισμα και διαμορφώσιμο χώρο αποσκευών.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)