Tesla Model 3 και σε... νεκροφόρα

Tesla Model 3 και σε... νεκροφόρα

2.477 Επισκέψεις στο άρθρο (15/12/2022)

Την ίδια στιγμή που ο Elon Musk κάνει... κηδεία στις μετοχές της Tesla, ρευστοποιώντας περισσότερες από 22 εκατομμύρια μονάδες αξίας 3,3 δις ευρώ, ένα γραφείο τελετών στην Ισπανία διαθέτει ένα Tesla Model 3 για το ταξίδι των εκλιπόντων προς την τελευταία τους κατοικία.

Αθόρυβο και χωρίς ρύπους ταξίδι στην αιωνιότητα με Tesla Model 3

Το γραφείο τελετών Pompas Fúnebres Arosa στη Γαλικία γίνεται το πρώτο στη χώρα που, ανάμεσα στις υπηρεσίες του, προσφέρει τη χρήση μιας νεκροφόρας Tesla, ειδικά προσαρμοσμένης για τη μεταφορά φέρετρων. Το διαφημιστικό σποτ του συγκεκριμένου γραφείου που βρίσκεται στην πόλη Ποντεβέδρα της Ισπανίας είναι «Μια διέλευση προς την αιωνιότητα, χωρίς θόρυβο και με μηδενικές εκπομπές ρύπων».

Η μετατροπή ενός Tesla Model 3 σε νεκροφόρα μπορεί να πει κανείς πως είναι ένα έξυπνο κόλπο μάρκετινγκ για την προσέλκυση πελατών, καθώς αυτού του είδους τα οχήματα με ηλεκτροκινητήρα δεν είναι κάτι συνηθισμένο, αν και υπάρχουν ήδη κάποιες παρόμοιες κινήσεις στην Ευρώπη. Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα αυτό το γραφείο τελετών γίνεται το πρώτο στην Ισπανία που διαθέτε ένα Tesla στον στόλο του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Μεγαλύτερο μεταξόνιο & επέκταση στο πίσω μέρος

Απο πλευράς μηχανικής, για να φτάσουν στο τελικό αποτέλεσμα οι άνθρωποι της εταιρείας που μετέτρεψαν το μπλε χρώματος Tesla Model 3 σε νεκτροφόρα, προχώρησαν στην επιμήκυνση του μεταξονίου καθώς επίσης και στην επέκταση του πίσω μέρους, για ευνόητους λόγους, ενώ σε υψηλότερη θέση τοποθετήθηκε και η επέκταση της οροφής, όπως είθισται σε αυτά τα οχήματα.

Τέλος, όσον αφορά στο κινητήριο σύνολο του Tesla Model 3, επειδή πρόκειται για την πισωκίνητη έκδοση, εφοδιάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα ισχύος 325 ίππων με 420 Nm ροπής, που επιτρέπουν στο μακρύ πλέον αμάξωμα να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 6,1 δλ.. Σχετικά με την αυτονομία, αυτή ορίζεται σε περισσότερα από 500 χιλιόμετρα, σύμφωνα με το πρότυπο WLTP, μέσω της ενέργειας που αντλείται από την μπαταρία χωρητικότητας 60 kWh.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda