Καυτά SUV με 150 άλογα! Ford Puma Vs VW T-Roc

Καυτά SUV με 150 άλογα! Ford Puma Vs VW T-Roc

48.487 Επισκέψεις στο άρθρο (22/4/2022)

Οι ισχυροί κινητήρες άνω των 150 ίππων που διαθέτουν τα Ford Puma και VW T-Roc προσθέτουν στα ήδη ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά τους, περισσότερο κέφι και δυνατές επιδόσεις.

Μικρά και «πικάντικα» SUV

Η έλευση του ανανεωμένου T-Roc φέρνει ακόμα μεγαλύτερο «χαμό» στην ήδη φουλ ανταγωνιστική κατηγορία των μικρών SUV. Με τα μοντέλα αυτής να εκφράζουν στο σύνολό τους νεανικό χαρακτήρα, καλούς χώρους και ευχάριστη οδική συμπεριφορά εντός και σε εκτός δρόμου πατημένες διαδρομές, τα μικρά crossover αποτελούν δικαίως την πιο hot κατηγορία αυτή τη στιγμή.

Δύο από τους πρωταγωνιστές του γκρουπ αυτού είναι τo Ford Puma και το VW T-Roc, τα οποία μάλιστα διαθέτουν και ισχυρές εκδόσεις 155 και 150 ίππων αντίστοιχα, τις οποίες και συγκρίνουμε μεταξύ τους. Μάλιστα έχουν και παραπλήσιες τιμές, με το Puma σε αυτή την έκδοση να είναι διαθέσιμο από 25.506 ευρώ στο εξοπλιστικό επίπεδο SΤ-Line, ενώ το T-Roc κοστίζει 25.900 ευρώ ή από 27.250 ευρώ με αυτόματο DSG στη βασική έκδοση Life. Βέβαια παρόλο που είναι βασική είναι αρκετά πλούσια και πλήρης, αν και όχι στο επίπεδο που είναι η ST-Line του Puma.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σχεδίαση: Πιάνουν τον παλμό της εποχής, πιο ξεχωριστό το Puma

Τα δύο μοντέλα είναι νεανικά, μοντέρνα και με τις απαραίτητες λεπτομέρειες που τονίζουν το σύγχρονο προφίλ τους. To Puma διαθέτει ωστόσο πιο δυναμική εμφάνιση, με τους τονισμένους θόλους, τη μεγάλη γρίλια της μάσκας και τα ψηλά τοποθετημένα φώτα να θυμίζουν λίγο μια μικρή Porsche. Μάλιστα στην σπορτίφ έκδοση ST-Line τονίζεται ακόμα περισσότερο ο δυναμισμός, όπως άλλωστε και στην R-Line του VW T-Roc (έκδοση που βλέπετε). To γερμανικό μοντέλο, είναι λίγο μεγαλύτερο σε μήκος και αν και πιο συντηρητικό στην μεταξύ τους αντιπαράθεση, κερδίζει έδαφος με την LED φωτιζόμενη λωρίδα που διχοτομεί τη γρίλια και τον επιβλητικό προφυλαχτήρα, που φέρει τις μεγάλες εσοχές για τους προβολείς ομίχλης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
test center