Ford Lease: Διαθέσιμα για leasing τα Puma, Kuga και Mustang Mach-E

Ford Lease: Διαθέσιμα για leasing τα Puma, Kuga και Mustang Mach-E

20.276 Επισκέψεις στο άρθρο (27/2/2024)

- Διαθέτουν τις καλύτερες τιμές της αγοράς και με την εγγύηση της Ford
- Το SUV πόλης Puma με το μεγαλύτερο πορτ-μπαγκάζ (+80 λτ. από το δεύτερο) προσφέρεται με 219 ευρώ/μήνα
- Με 349 ευρώ/μήνα το Plug-in υβριδικό best-seller του 2023, Ford Kuga
- Κάνει 470 χλμ. (λέει η Ford) με μία φόρτιση η ηλεκτρική Mustang Mach-E

Διαθέτουν τις καλύτερες τιμές της αγοράς και με την εγγύηση της Ford

Πολύ ανταγωνιστικές τιμές για μηνιαία μισθώματα και προκαταβολές για όποιον θέλει να πάρει σε leasing ένα Puma, το Kuga ή τη Mustang Mach-E περιλαμβάνει το Ford Lease. Χαρακτηριστικό είναι πως το Puma, ενώ με στο πρόγραμμα Ford Lease προσφέρεται με 219 ευρώ/μήνα στις εταιρείες leasing το βρίσκουμε από 245 ευρώ/μήνα. Το πρόγραμμα αυτό διαθέτει επίσης κάποια μοναδικά οφέλη, αφού ο πελάτης επωφελείται από ολοκληρωμένη φροντίδα του οχήματος από το επίσημο δίκτυο Ford και έχει εγγυημένη ποιότητα υπηρεσιών αλλά και ολοκληρωμένη εικόνα του κόστους, χωρίς... εκπλήξεις.

Το SUV πόλης Puma με το μεγαλύτερο πορτ-μπαγκάζ (+80 λτ. από το δεύτερο) προσφέρεται με 219 ευρώ/μήνα

Το Puma με το νεανικό σχεδιασμό και το μεγάλο πορτ-μπαγκάζ των 538 λίτρων που το φέρνει στην κορυφή της κατηγορίας του στον τομέα αυτόν, προσφέρεται από την Ford μέσω του προγράμματος Ford Lease με 219 ευρώ/μήνα στην έκδοση Titanium και με τον ήπια υβριδικό 1.000άρη EcoBoost των 125 ίππων. Η μετάδοση είναι χειροκίνητη 6 σχέσεων.

Με 349 ευρώ/μήνα το Plug-in υβριδικό best-seller του 2023, Ford Kuga

Το πιο δημοφιλές Plug-in υβριδικό μοντέλο στην Ευρώπη, το Ford Kuga προσφέρεται σε leasing πλέον στην ανανεωμένη του έκδοση με 349 ευρώ/μήνα και απαλλάσσεται από εταιρικό φόρο χάρη στο φιλικό προς το περιβάλλον του εξηλεκτρισμένο του σύστημα που αποδίδει 243 ίππους και έχει την ικανότητα να κινηθεί ηλεκτρικά για έως και 69 χλμ. (WLTP) σε μεικτές διαδρομές.

Κάνει 470 χλμ. (λέει η Ford) με μία φόρτιση η ηλεκτρική Mustang Mach-E

H ηλεκτρική Mustang Mach-E ολοκληρώνει την γκάμα των SUV της Ford που προσφέρονται με την επιλογή του leasing. Για συμβόλαιο 48 μηνών και όριο χιλιομέτρων 20.000, το μίσθωμα φτάνει τα 359 ευρώ το μήνα και αφορά την βασική έκδοση του SUV με τα 269 άλογα που προσφέρει αυτονομία 470 χλμ. με μία φόρτιση.

Σελίδα 2Ford Puma με 219 ευρώ το μήνα και 125 ίππους
Σελίδα 3Plug-in υβριδικό Ford Kuga με μηδενικό εταιρικό φόρο
Σελίδα 4Ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E με 359 ευρώ το μήνα
LINGLONG STOXOS TOP 5
test center