2 φωτογραφίες »

Με σαφείς επιρροές από το Ford Fiesta έρχεται το ταμπλό του νέου Puma, που βάζει την Ford στο παιχνίδι των αστικών crossover. Προσφέρονται μέχρι και καθίσματα με δυνατότητα μασάζ.

Puma: Το νέο μικρό crossover της Ford

70.095 Επισκέψεις στο άρθρο

To όνομα Puma επανέρχεται και από μικρό κουπέ θα χαρακτηρίζει πλέον το νέο μικρό crossover της Ford. Το νέο Ford Puma διαθέτει πολύ δυναμική εμφάνιση απόρροια τόσο των γραμμών, όσο και των αναλογιών  του, χαρακτηριστικό που τονίζεται στην σπορτίφ έκδοση ST-Line, η οποία θα έχει και σφιχτότερη ανάρτηση. Το εσωτερικό αντλεί έμπνευση από το Fiesta όντας κομψό και σύγχρονο με νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων, high-tech εικόνα και κορυφαίο χώρο αποσκευών 456 λίτρων. Δε θα πρέπει να περάσει απαρατήρητο, πως το νέο Ford Puma εφοδιάζεται αποκλειστικά με 1.000άρη 3κύλινδρο Ecoboost κινητήρα  σε δύο εκδόσεις ισχύος (125 και 155 ίππων) με ήπιο υβριδικό σύστημα (MHEV) μίζας- γεννήτριας με ιμάντα.

Στο κομμάτι της τεχνολογίας η Ford εκτός από αναμενόμενα συστήματα όπως, ενεργό cruise control, αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης, ανίχνευση πεζών και διατήρηση λωρίδας, έχει εξοπλίσει το νέο της μοντέλο με το «περιορισμένο» αυτόνομο σύστημα οδήγησης CoPilot360, μία κάμερα 180 μοιρών, αλλά και τις εφαρμογές Andriod Auto και Apple CarPlay. Στην κορυφαία έκδοση το ηχοσύστημα έρχεται με 10 ηχεία, ενώ στον προαιρετικό εξοπλισμό μπορεί κανείς να προσθέσει τη δυνατότητα μασάζ στα καθίσματα.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

NEO TRAFIC
skoda