Στόχος η top εξυπηρέτηση

1297 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 5/10/2020

Αuto Μπούσουλας Service! Ένα σύγχρονο Γενικό Συνεργείο Αυτοκινήτων με καλές εγκαταστάσεις και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

 
Πολλές φορές, κάποιος επισκέπτεται ένα συνεργείο επειδή του συστήθηκε από κάποιο φίλο ή γνωστό. Είναι κάτι που βοηθά πολύ στην επιλογή, αρκεί να εμπιστεύεσαι απόλυτα την κρίση του ατόμου το οποίο ρώτησες (και η άποψη του να προχωράει πέρα από την «επιφάνεια»).

Τι πρέπει να ψάξεις όμως; Πρέπει να βρεις τεχνογνωσία, σύγχρονο εξοπλισμό, γραπτή εγγύηση, value for money υπηρεσίες & τιμές. Όλα τα χαρακτηριστικά, που δημιουργούν  πιστούς πελάτες για το συνεργείο αυτό.

Η επιχείρηση Μπούσουλας Auto Service αποτελεί ένα τέτοιο σύγχρονο συνεργείο αυτοκινήτων το οποίο εγγυάται άμεση λύση σε οποιοδήποτε θέμα σχετίζεται με την καλή συντήρηση ή επισκευή του αυτοκινήτου σας.         Καλέστε: 2299069674

Το συνεργείο πλέον λειτουργεί σε νέα διεύθυνση και σύγχρονες εγκαταστάσεις στην περιοχή Πέτα Νέου Κουβαρά στην διεύθυνση  Γ. Παπανδρέου 12  και προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες φροντίδας, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. 

Η τεχνογνωσία του συνεργείου, ο εξοπλισμός και πάνω απ` όλα η διάθεση για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, το ταξινομεί στα συνεργεία που εμείς θεωρούμε πως προσφέρουν υπηρεσίες 4 αστέρων ! Μάλιστα δεσμεύεται στο να προσφέρει στους πελάτες της υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες. Παράλληλα, στις εγκαταστάσεις του, θα βρείτε εκπαιδευμένο προσωπικό, μηχανικούς με εμπειρία οι οποίοι θα κάνουν το καλύτερο για σας. Η πολύχρονη πείρα και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό τους αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουν.

Αναλυτικότερα μπορείτε να βρείτε τις εξής υπηρεσίες:   Καλέστε: 2299069674

- Πλήρης Διαγνωστικός και Τεχνικός έλεγχος  
- Επισκευές σε  Diesel κινητήρες,
- Καθαρισμός μπέκ και φίλτρων Diesel DPF
- Επισκευή, εγκατάσταση υγραερίου
-Έλεγχος επισκευή Φρενών - Φρενομετρήσεις
- Εξατμίσεις - Καταλύτες
- Λιπαντικά, φίλτρα
-Έλεγχος - Επισκευή AirCodition
- Ευθυγραμμίσεις , Αμαρτισέρ
- Προετοιμασία για ΚΤΕΟ
- Γνήσια και μεταχειρισμένα ανταλλακτικά

Μη διστάσετε να τηλεφωνήσετε προκειμένου να τους ενημερώσετε για τις εργασίες που ενδιαφέρεσθε και να κλείσετε ραντεβού για συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα.

MΠΟΥΣΟΥΛΑΣ AUTO SERVICE
Καλέστε: 2299069674

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός