Εσωτερικά: Πώς να αντισταθείς στο 208;

55.367 Επισκέψεις στο άρθρο (11/4/2020)
Ford Fiesta ST-Line
Καλή ποιότητα, πλήρης εξοπλισμός και σπορτίφ πινελιές στο εσωτερικό της ST-Line έκδοσης του Ford Fiesta.
12 Φωτογραφίες »

Ford Fiesta ST-Line Καλή ποιότητα, πλήρης εξοπλισμός και σπορτίφ πινελιές στο εσωτερικό της ST-Line έκδοσης του Ford Fiesta.

To νέο Peugeot 208 διαθέτει το πιο εντυπωσιακό εσωτερικό στην κατηγορία και οι σπορτίφ πινελιές της έκδοσης GT-Line τονίζουν την εξαιρετική εικόνα, που δημιουργούν τα άψογα φινιρισμένα μαλακά πλαστικά στο ταμπλό, ο στάνταρ 3D ψηφιακός πίνακας οργάνων, οι τύπου πιάνο διακόπτες και φυσικά η 10άρα έγχρωμη οθόνη αφής του συστήματος infotainment. 

Με εμφανείς, έγχρωμες, ραφές, σπορ καθίσματα, δερμάτινο τιμόνι και  αλουμινένια πεντάλ έρχεται και το RS Line εσωτερικό του Renault Clio, που διαθέτει ψηφιακό πίνακα οργάνων και κάθετη 9,3 ιντσών οθόνη αφής. Από κάτω οι όμορφοι και πρακτικοί διακόπτες αεροπορικού τύπου εξυπηρετούν με τη σειρά τους την καλή εργονομία, ενώ μέσα στο γενικότερα ποιοτικό εσωτερικό συναντάμε και χώρους για αντικείμενα συνολικού όγκου 26 λίτρων.

Ο εξαιρετικά ποιοτικός και καλοφινιρισμένος θάλαμος επιβατών του Opel Corsa είναι πιο ουδέτερος σε εικόνα, λόγω της οριζόντιας αρχιτεκτονικής του και της απουσίας ψηφιακού πίνακα οργάνων, αλλά εύκολα παρατηρεί κανείς τα σπορτίφ αισθητικά στοιχεία της έκδοσης GS-Line, όπως καθίσματα με μεγαλύτερα μαξιλάρια για καλύτερη πλευρική στήριξη και λεπτομέρειες που το κάνουν να ξεχωρίζει από τις απλούστερες εκδόσεις (flat bottom δερμάτινο τιμόνι, ραφές, πεντάλ κτλ.).

Με αναλογικό πίνακα οργάνων έρχεται και το Ford Fiesta, που συγκριτικά είναι το πρεσβύτερο ως κατασκευή, αλλά όχι και το λιγότερο μοντέρνο ειδικά στα πλαίσια της ST-Line έκδοσης, που με τη σειρά της  ενσωματώνει σπορ καθίσματα με εμφανείς ραφές, αλουμινένια πεντάλ, ενώ το νέο τριάκτινο τιμόνι διακρίνεται για την χοντρή του στεφάνη και το flat κάτω μέρος του. Γενικότερα το φινίρισμα έχει πιο σπορτίφ αναφορές με την ποιότητα να παραμένει καλή και σε αυτό το Fiesta με μαλακή επένδυση να καλύπτει το πάνω μέρος του ταμπλό.

Σελίδα 14 σπορτίφ μικρά 130 ίππων σε μάχη
Σελίδα 2VfM: Προσιτό & με 8 χρόνια εγγύηση το Fiesta
Σελίδα 3Εσωτερικά: Πώς να αντισταθείς στο 208;
Σελίδα 4Κινητήρες-Επιδόσεις: To Renault Clio «φυσάει»
Σελίδα 5Χώροι: Corsa για επιβάτες, Clio για αποσκευές
Σελίδα 6Στο δρόμο: Σημείο αναφοράς το Ford Fiesta, ακολουθούν Clio και 208
Σελίδα 7Τι επιλέγουν οι 3 τύποι του AutoΤρίτη
Hyundai
vw